Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Błąd ładowania


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Antixus

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 21.06.2009 14:57

Pojawia mi się ten błąd non stop, usunołem wszystkie anty viry i inne programy broniące i dalej wyskakuje ;/
A wyskakuje mi to :

2009/06/21 13:54:17 -
2009/06/21 13:54:17 - sXe Injected starting...
2009/06/21 13:54:17 - Win xP (5.1.2600 Dodatek Service Pack 3)
2009/06/21 13:54:17 - version: 7.8 (Fix 1)
2009/06/21 13:54:17 - open [77C1F566]
2009/06/21 13:54:17 - [DFAE][NtWriteVirtualMemory] has an inline hook
2009/06/21 13:54:17 - [DFAE] has been cleaned
2009/06/21 13:54:17 - [D59E][NtOpenFile] has an inline hook
2009/06/21 13:54:17 - [D59E] has been cleaned
2009/06/21 13:54:17 - [D6EE][NtProtectVirtualMemory] has an inline hook
2009/06/21 13:54:17 - [D6EE] has been cleaned
2009/06/21 13:54:17 - Starting Device Driver
2009/06/21 13:54:17 - service [C]
2009/06/21 13:54:17 - Open manager OK
2009/06/21 13:54:17 - GetLastError(1073)(Określona usługa już istnieje.

)
2009/06/21 13:54:17 - Driver found, cleaning...
2009/06/21 13:54:17 - GetLastError(2)(Nie można odnaleźć określonego pliku.

)
2009/06/21 13:54:17 - Create file error
2009/06/21 13:54:17 - * Cleaning
2009/06/21 13:54:17 - * Stoping service
2009/06/21 13:54:17 - GetLastError(1062)(Usługa nie została uruchomiona.

)
2009/06/21 13:54:17 - Control service error
2009/06/21 13:54:17 - * Service stopped
2009/06/21 13:54:17 - * Service deleted
2009/06/21 13:54:17 - cleaned
2009/06/21 13:54:17 - Load error, try again -----------
2009/06/21 13:54:17 - * Cleaning
2009/06/21 13:54:17 - GetLastError(1060)(Określona usługa nie istnieje jako usługa zainstalowana.

)
2009/06/21 13:54:17 - Open service error
2009/06/21 13:54:17 - service [C]
2009/06/21 13:54:17 - Open manager OK
2009/06/21 13:54:17 - Create Service OK
2009/06/21 13:54:17 - GetLastError(87)(Parametr jest niepoprawny.

)
2009/06/21 13:54:17 - Start service error [C]
2009/06/21 13:54:17 - Error starting Device Driver


Ktoś ma może dobrą radę ?

[ Dodano: 22-06-2009, 09:48 ]
Można temat zamknąć rozwiązałem go :)
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych