Proszę po naciśnieciu na login czy hasło znika
<input name="HASLO" type="password" value="Haslo" onfocus="if(this.value==\'\' || this.value == \'Haslo\') this.value=\'\'" onblur="if(this.value == \'\') {this.value=this.defaultValue}"/>
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 19.08.2013 09:43
<input name="HASLO" type="password" value="Haslo" onfocus="if(this.value==\'\' || this.value == \'Haslo\') this.value=\'\'" onblur="if(this.value == \'\') {this.value=this.defaultValue}"/>
Zapraszam Serdecznie Na Cod Mod'a [401 lvl]
Napisano 19.08.2013 09:52
No dużo lepiej wygląd, lecz wciąż muszę zmieniać tylko rozłożenie ponieważ nie wiem dlaczego wolisz mieć wszystko z góry na dol zamiast po lewej treść po prawej input lub na sotnie głównej,zakupy, numery i teraz api kazdy pod soba, zamiast po 3 na kazdy rząd. (to tylko takie ale, nie musi się nikomu podobać
)
Co do sprawdź wersje są tylko 2 znaczniki, jest ok oraz stara wersja, wiec gdy np nie zajda zmiany w skrypcie tylko np wyjdzie nowe api to od razu założy że mam stara wersje skryptu? czy np skrypt jest aktualny z możliwością rozwinięcia i wtedy ukazują się np dodatki?
Do demka możesz dać if'a w zakupach, zak mc i rcon "if($pobieranie> 0) {"
edit: jak już robiłeś w js to możesz panel logowania zmienić aby nie trzeba było mazać login i hasło a na demo ustaw sobie konto testowe aby nie musiał nikt tworzyć aby przetestować
W tej chwili uznałoby skrypt za nieaktualny ale coś wykombinuję przy następnej aktualizacji...
Dzięki... Od następnej aktualizacji pojawi się to w standardzie
Napisano 19.08.2013 10:01
Powyższy kod działa tylko przy Haśle co jest raczej logiczne że trzeba go zedytować i dać pod login
Napisano 19.08.2013 10:02
Witam, po dodaniu APi pukawki, kiedy juz dodam premke itp. kiedy ktos chce wyslac sms'a wyskakuje tekst: Aby kupić Premium wyślij SMS o treści ag pukawka na numer - (1,23 zł)
Niestety nie ma numeru telefonu : ( Co robie nie tak?
Napisano 19.08.2013 10:03
Witam, po dodaniu APi pukawki, kiedy juz dodam premke itp. kiedy ktos chce wyslac sms'a wyskakuje tekst: Aby kupić Premium wyślij SMS o treści ag pukawka na numer - (1,23 zł)
Niestety nie ma numeru telefonu : ( Co robie nie tak?
Musisz uzupełnić numery w panelu -> Pukawka korzysta z CashBilla
Napisano 19.08.2013 10:04
Powyższy kod działa tylko przy Haśle co jest raczej logiczne że trzeba go zedytować i dać pod login
Ja się domyśliłem
jeśli mowa o iputach to nie lepiej w css zastosować
textarea { font-family: Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif; color: #ffffff; font-size: 11px; text-shadow: 1px 1px #000; background-color: #3a3a3a; border: 1px solid #454545; padding-left: 10px; padding-right: 10px; padding-top: 9px; padding-bottom: 9px; } .dlugatresc { width: 523px; height: 248px; }
i nadać im clase dlugatresc w miejscach typu opis? oczywiscie rozmiar kazdy sobie zmieni, ja taki zastosowałem ponieważ nie używam twojego rozkładu a tak to w takiej malej pipidówce zmieniać treść ogłoszenia to troszkę źle.
Napisano 19.08.2013 10:06
Ja się domyśliłem
textarea { font-family: Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif; color: #ffffff; font-size: 11px; text-shadow: 1px 1px #000; background-color: #3a3a3a; border: 1px solid #454545; padding-left: 10px; padding-right: 10px; padding-top: 9px; padding-bottom: 9px; } .dlugatresc { width: 523px; height: 248px; }i nadać im clase dlugatresc w miejscach typu opis? oczywiscie rozmiar kazdy sobie zmieni, ja taki zastosowałem ponieważ nie używam twojego rozkładu a tak to w takiej malej pipidówce zmieniać treść ogłoszenia to troszkę źle.
Zawsze możesz w opisie dać br czy też spana i na jedno wyjdzie
Napisano 19.08.2013 10:12
Ja się domyśliłem
textarea { font-family: Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif; color: #ffffff; font-size: 11px; text-shadow: 1px 1px #000; background-color: #3a3a3a; border: 1px solid #454545; padding-left: 10px; padding-right: 10px; padding-top: 9px; padding-bottom: 9px; } .dlugatresc { width: 523px; height: 248px; }i nadać im clase dlugatresc w miejscach typu opis? oczywiscie rozmiar kazdy sobie zmieni, ja taki zastosowałem ponieważ nie używam twojego rozkładu a tak to w takiej malej pipidówce zmieniać treść ogłoszenia to troszkę źle.
A po co rozbijać to na klasę? Tak jest prościej
textarea { width: 500px; height: 200px; font-family: Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif; color: #ffffff; font-size: 11px; text-shadow: 1px 1px #000; background-color: #3a3a3a; border: 1px solid #454545; padding-left: 10px; padding-right: 10px; padding-top: 9px; padding-bottom: 9px; text-align: center; }
Napisano 19.08.2013 10:17
już wiem dlaczego ja rozbiłem bo nie usunąłem wcześniejszych zmian i wszystko mi rozwaliło,
Napisano 19.08.2013 10:19
W jaki sposób usunąć tą animację ?
jak z 1 obrazka chodzi mi aby tekst nie przeskakiwał na prawo
Napisano 19.08.2013 10:20
TO zapewne CSS padding czy cos ale nie jestem pewien
Napisano 19.08.2013 11:04
Można prosić o dodanie dema?
Użytkownik d0naciak edytował ten post 19.08.2013 11:04
Napisano 19.08.2013 11:12
Podawałem już na 1 stronie ;]
http://www.sloenthra.../?strona=glowna
Login: admin
Hasło: admin
Napisano 19.08.2013 11:31
sory, bo na stronie 3/4 było demo nie działające, dlatego poprosiłem o nowe
Napisano 19.08.2013 11:34
proszę o pomoc wyskakuje mi taki oto błąd przy doładowywaniu konta.
Fatal error: Class 'Buy' not found in/home/p322627/public_html/shop/strony/zalogowany_user/doladowanie_trzy.php on line 7
Napisano 19.08.2013 11:50
proszę o pomoc wyskakuje mi taki oto błąd przy doładowywaniu konta.
Fatal error: Class 'Buy' not found in/home/p322627/public_html/shop/strony/zalogowany_user/doladowanie_trzy.php on line 7
Na którym API takowy błąd otrzymujesz?
Napisano 19.08.2013 12:02
Pukawka ale w ustawieniach nie mam do wyboru api znaczy jest tabelka ale nie ma nic jak sie rozwinie.(Nie moge wybrac gdzie ma plynac kasa i tez gdy ustawie ze niezalogowani moga kupowac to nic nie zmienia i nie moga
Napisano 19.08.2013 12:08
Pukawka ale w ustawieniach nie mam do wyboru api znaczy jest tabelka ale nie ma nic jak sie rozwinie.(Nie moge wybrac gdzie ma plynac kasa i tez gdy ustawie ze niezalogowani moga kupowac to nic nie zmienia i nie moga
Jestes pewnien ze wgrales wszystkie pliki? && Jakis link do sklepiku z testowymi passami?
Napisano 19.08.2013 12:15
Podawałem już na 1 stronie ;]
http://www.sloenthra.../?strona=glowna
Login: admin
Hasło: admin
ustaw w value="admin" i po klopocie z danymi a wyzej info jak by co ze sa podane
musialo ci cos nie wyslac bo mi wszysko gra, jak jestes jako admin to nic nie widzisz po funkcji przejdz musisz sie wylogowac
Użytkownik Shelvi edytował ten post 19.08.2013 12:16
Napisano 19.08.2013 12:18
A czy musze wgrac na poczatek pierwsza wersje czy moge od razu 0.13?
Zakładanie sklepu pod cs 1.6Napisany przez DeroY, 07.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
CS:GO
OnlineShop by SloenthranSklep SMS pod CS:GO Napisany przez Sloenthran, 05.06.2017 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
sklep SMS na serwer 1.6darmowy sklep sms z usługami z poziomu gry cs 1.6 Napisany przez KrwioPijca, 31.08.2016 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
Inny
[KOSZ] Paczka Sklep SMSNapisany przez KrwioPijca, 07.02.2016 ![]() |
|
![]() |
||
CoD Nowy
cod_shop by MieTek.Problem ze zmianą ceny. Napisany przez Mohylew, 24.11.2015 ![]() |
|
![]() |
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych