1)moze mi ktos to usunanc? Show help menu again if user wishes to read another topic
i to co na obrazku jest
2)
o dodanie tej klasie Admin_lvl_H
zeby byla ona Vip
dziekuje za pomoc dam++
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 11.08.2013 13:15
1)moze mi ktos to usunanc? Show help menu again if user wishes to read another topic
i to co na obrazku jest
2)
o dodanie tej klasie Admin_lvl_H
zeby byla ona Vip
dziekuje za pomoc dam++
Napisano 11.08.2013 16:58
Klasa na flagę "t":
zp_sting_finger.sma 10,67 KB 15 Ilość pobrań
zp_sting_finger.amxx
Nie wiem co masz na myśli:
moze mi ktos to usunanc? Show help menu again if user wishes to read another topic
To odnosi się do helpmenu. Mam rozumieć że chcesz aby usunął w ogóle menu?
Poprawiłem ci jeszcze kilka błędów w showhudmsg, bo plugin nie chciał się kompilować.
zombie_plague40.sma 332,35 KB 14 Ilość pobrań
zombie_plague40.amxx
Niestety nie ma w nim napisów znajdujących się na Twoim screenie.
Prawdopodobnie są one w pliku jeżykowym - lang.
Zapodaj go tutaj, wtedy będę wiedział co usuwać.
Napisano 11.08.2013 21:20
3maj + za klase(mozesz jeszcze informacje dla graczy ze np Nie masz dostemu do tej klasy)czy cos takiego jak nie maja tej flagi
ale z zombie_plague40 sa jeszcze bledy
mozesz to poprawidz i usunanc tamto co jest podane na obrazku
Użytkownik ZombieKiller edytował ten post 11.08.2013 21:48
Inny
Kupię gotową paczkę DiabloMod bez BUGÓW!Napisany przez Mefedroniarz, 26.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
AMX-X Bans - Nowoczesny rework standardowego AmxbansaNowy skrypt AMX-X Bans Napisany przez Mesharsky, 18.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
Kasowanie statystyk BF2 po kompilacji.Napisany przez kaszkaj, 08.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
Velocity do różnych broni Paintball i dodanie shotgun'a jako markerPaintball Napisany przez Arki, 29.10.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
Zlecenie Dot. ZPSpecialNapisany przez SzogunZP, 18.10.2024 ![]() |
|
![]() |
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych