Mam problem z komplikacją i proszę poprawic te klasy i z komplikowac poprawic errory
A o to klasy do poprawienia i skomplikowania
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 10.08.2013 12:41
Łapaj! Tylko nieśmiertelnego nie naprawiłem, bo klasa jest zwalona i nie wiem o co chodziło jej autorowi .
Pamiętaj! Na obecną chwilę na tym forum nie jestem kimś kto potrafi pisać pluginy. Jestem osobą, która potrafi posługiwać się google, wyszukiwarką, dokumentacją oraz lubi pomagać innym
.
79.133.216.66:27015
Napisano 12.08.2013 10:53
Proszę. Zrobiona od nowa.
public regeneracja(tid){new id = tid - task;if(!is_user_alive(id))return PLUGIN_HANDLEDif(get_user_health(id) < cod_get_user_health(id) + 100){set_user_health(id, get_user_health(id)+25) // Tutaj zmieniasz po ile ma leczycmessage_begin(MSG_ONE, get_user_msgid("BarTime"), {0,0,0}, id)write_short(5)message_end()}if(get_user_health(id) > cod_get_user_health(id) + 100)set_user_health(id, cod_get_user_health(id) + 100)return PLUGIN_CONTINUE}Zaznaczyłem ci gdzie możesz zmienić ilość leczeniaZałączone pliki
Użytkownik Kuba22 edytował ten post 12.08.2013 10:54
Klasa
Klasa wampirNapisany przez Rafii, wczoraj, 23:03 ![]() |
|
![]() |
|||
CoD Nowy
Moc Medyka - problemPugin mocmedyka włącza się w klasie w której nie powinien Napisany przez scythe1, 09.02.2023 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
Klasa
[ROZWIĄZANE] poźba o klase odrodzenieNapisany przez Anonimowy09, 03.02.2023 ![]() |
|
![]() |
||
Klasa
Poszukuje KlasNapisany przez Aquamarina, 03.01.2023 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
Klasa
[KOSZ] klasaklasa Napisany przez Anonimowy09, 30.12.2022 ![]() |
|