Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nie pokazujące się klasy , pomocyNie pokazujące się klasy , pomocy

nie pokazujące się klasy po

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 SLAY3R

    Życzliwy

  • Zbanowany

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:38
  • GG:
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Krakow
Offline

Napisano 08.08.2013 18:45

Siema , pobrałem paczke http://amxx.pl/topic...-mod-by-vezkin/

Wszystko pieknie działa lecz jest problem z klasami ktore sie nie pojawiaja , nawet po wpisaniu /klasa   nie działaja
K
ONSOLA


****************************** Login Passed... Welcome ******************************
L 08/08/2013 - 19:31:57: [HAMSANDWICH] Failed to retrieve vtable for "player", hook for "TakeDamage" not active.
L 08/08/2013 - 19:31:57: [AMXX] Run time error 10 (plugin "codperk_zaskoczeniewroga.amxx") (native "RegisterHam") - debug not enabled!
L 08/08/2013 - 19:31:57: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 08/08/2013 - 19:31:57: [HAMSANDWICH] Failed to retrieve vtable for "player", hook for "TakeDamage" not active.
L 08/08/2013 - 19:31:57: [AMXX] Run time error 10 (plugin "codperk_broncelestii.amxx") (native "RegisterHam") - debug not enabled!
L 08/08/2013 - 19:31:57: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 08/08/2013 - 19:31:57: [HAMSANDWICH] Failed to retrieve vtable for "player", hook for "TakeDamage" not active.
L 08/08/2013 - 19:31:57: [AMXX] Run time error 10 (plugin "codperk_nabojeterrorysty.amxx") (native "RegisterHam") - debug not enabled!
L 08/08/2013 - 19:31:57: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 08/08/2013 - 19:31:57: [HAMSANDWICH] Failed to retrieve vtable for "player", hook for "TakeDamage" not active.
L 08/08/2013 - 19:31:57: [AMXX] Run time error 10 (plugin "codperk_m4a1mordercy.amxx") (native "RegisterHam") - debug not enabled!
L 08/08/2013 - 19:31:57: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 08/08/2013 - 19:31:57: [HAMSANDWICH] Failed to retrieve vtable for "player", hook for "TakeDamage" not active.
L 08/08/2013 - 19:31:57: [AMXX] Run time error 10 (plugin "codperk_goldenak47.amxx") (native "RegisterHam") - debug not enabled!
L 08/08/2013 - 19:31:57: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
Executing AMX Mod X Configuration File
Scrolling message displaying frequency: 10:00 minutes
PTB: (limitjoin) WTJ prevention is ON.
PTB: (limitafter) Team limiting starts after 0 round(s).
PTB: (limitmin) Team limiting needs at least 0 player(s).
PTB: (maxsize) Maximum team size is 10 player(s).
PTB: (maxdiff) Maximum team size difference is 2.
PTB: (autorounds) First 3 rounds no free team choice.
PTB: (wtjauto) Auto-joining WTJ after 3 tr(y/ies).
PTB: (wtjauto) Auto-kicking WTJ after 5 tr(y/ies).
PTB: (kick) WTJ kicking is OFF.
PTB: (savewtj) Saving to wtj.log is OFF.
PTB: (switch) Team switching is ON.
PTB: (switchafter) Switching starts after 3 round(s).
PTB: (switchmin) Switching needs at least 5 player(s).
PTB: (switchfreq) Switch occurs every 1 round(s) at maximum.
PTB: (playerfreq) Individual players are switched every 7 round(s) at maximum.
PTB: (forceswitch) Forcing switch after 0 unsuccessful switch(es).
PTB: (deadonly) Switching dead only is OFF.
PTB: (tellwtj) Telling about WTJ tries is OFF.
PTB: (announce) Announcements are OFF.
PTB: (sayok) "OK" announcements are OFF.
PTB: (typesay) typesay usage is OFF.
PTB: (maxstreak) Maximum accepted win streak is 3.
PTB: (maxscore) Maximum accepted team score difference is 2.
PTB: (minrating) Minimum critical strength rating is 1.49.
PTB: (maxrating) Maximum critical strength rating is 2.00.
PTB: (superrating) Super critical strength rating is 3.00.
PTB: (maxincidents) Maximum incidents before internal player score scale down is 50.
PTB: (scaledown) Integer scale down factor for player scores is 2.
L 08/08/2013 - 19:31:57: Server cvar "sv_maxspeed" = "9999"
"cod_savetype" is "1"
L 08/08/2013 - 19:31:58: Started map "de_aztec" (CRC "621664725")
Menu item 17 added to Menus Front-End: "Plugin Cvars" from plugin "pluginmenu.amxx"
Menu item 18 added to Menus Front-End: "Plugin Commands" from plugin "pluginmenu.amxx"
L 08/08/2013 - 19:32:02: World triggered "Round_Start"
L 08/08/2013 - 19:36:02: Team "CT" triggered "Target_Saved" (CT "1") (T "0")
L 08/08/2013 - 19:36:02: World triggered "Round_End"
L 08/08/2013 - 19:36:11: World triggered "Round_Start"
L 08/08/2013 - 19:40:12: Team "CT" triggered "Target_Saved" (CT "2") (T "0")
L 08/08/2013 - 19:40:12: World triggered "Round_End"
L 08/08/2013 - 19:40:21: World triggered "Round_Start"

PANOWIE Z CZYM JEST PROBLEM?
OCZYWISCIE BD +
POZDRAWIAM! 


Użytkownik SLAY3R edytował ten post 08.08.2013 18:45


#2 CheQ

    Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.

  • Junior Admin

Reputacja: 1984
Godlike

  • Postów:5534
  • Imię:Adaś
  • Lokalizacja:Glinianka
Offline

Napisano 09.08.2013 09:39

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum

AMX Mod XProblemy

do

ModyCall of Duty ModProblemy
  • +
  • -
  • 0

b_560_95_1.png


#3 felo

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:60
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 09.08.2013 12:25

Miałem ten sam problem i sciągnołem inną paczke.  Mniejwięcej wiem o co chdziło chdziło o cos z tym :

debug not enabled!

Trzeba było gdzies dopisać te debug ale tego nie wiem jak się dowiem to ci napiszę.                     Mam nadzieje , że przynajmniej troszkę pomogłem.


  • +
  • -
  • 0

b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_000000_FFFFFF.png[/url]






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: nie pokazujące się klasy po,

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych