Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem przy włączaniu się serwera


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Masher97

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:23
  • Imię:Dominik
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 30.07.2013 11:51

Włączam serwer i wyskakuje mi coś takiego. Sprawdzam to w logach serwera:

Version 0.9.187 Linux
[DPROTO]: Loading config './cstrike/dproto.cfg'
[DPROTO]: LoggingMode = 2
[DPROTO]: Config sucessfully loaded.
[DPROTO]: Done.
scandir failed:/home/s135465/SAVE
scandir failed:/home/s135465/./valve/SAVE
scandir failed:/home/s135465/./platform/SAVE
L 07/30/2013 - 12:41:32: -------- Mapchange to de_dust2 --------
stray key in process_key: item_getiteminfo 63
FATAL ERROR (shutting down): Mod_NumForName: sprites/lightsmoke.spr not found
email debug.log to linux@valvesoftware.com
wto, 30 lip 2013, 12:41:32 CEST: Server restart in 10 seconds

Nie wiem czy temat dobrze napisałem, ponieważ nie wiem jak ten mój problem określić.

Proszę o jak najszybszą pomoc.


Użytkownik Masher97 edytował ten post 30.07.2013 11:52


#2 City

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 19
Początkujący

  • Postów:297
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Grybów
Offline

Napisano 30.07.2013 12:02

brakuje Ci pliku lightsmoke.spr w sprites
  • +
  • -
  • 2
b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

#3 Masher97

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:23
  • Imię:Dominik
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 30.07.2013 12:07

A macie może dowloand ?Bo właśnie nigdzie go nie mogę znaleźć?



#4 M4RV1N

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 139
Zaawansowany

  • Postów:344
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Andrzej
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 30.07.2013 12:10

Spróbuj :)

Załączone pliki

  • Załączony plik  plik.zip   7,02 KB  30 Ilość pobrań

  • +
  • -
  • 1

#5 DriveR.`

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:185
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Ostrołęka
Offline

Napisano 30.07.2013 12:12

no jasne, trzymaj

 

https://www.google.p...fox-a&gws_rd=cr


  • +
  • -
  • 1




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych