Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Wylaczenie cs, reset ustawien przy wejsciu na serwer.


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 jony

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:72
  • Lokalizacja:Chełm
Offline

Napisano 28.07.2013 18:36

Witam wszystkich.

Otóż na moim serwerze paru graczy ma problem przy wchodzeniu na serwer mianowicie cs się crashuje, i wszystkie ustawienia w cfg wracają do poczatkowych, osoby te mają steam.

 Błąd pojawia się podczas ładowania "precaching resources" czy jakoś tak.

Proszę o pomoc :)

 

 


b_350_20_5B5B5D_000000_0F78D2_000000.png


#2 rS.

    Wszechmogący

  • Power User

Reputacja: 157
Profesjonalista

  • Postów:608
  • Lokalizacja:Przemyśl
Offline

Napisano 29.07.2013 11:26

tylko przy wchodzeniu na twoim? czy na innych też? 


  • +
  • -
  • 0

- Pisanie pluginów: http://amxx.pl/topic...napisac-plugin/

- Backlinks, podstawy i pozycjonowanie SEO: http://amxx.pl/topic...cjonowanie-seo/


#3 jony

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:72
  • Lokalizacja:Chełm
Offline

Napisano 29.07.2013 12:37

Na moim i na niektórych serwerach.


b_350_20_5B5B5D_000000_0F78D2_000000.png


#4 jony

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:72
  • Lokalizacja:Chełm
Offline

Napisano 31.07.2013 19:51

Reff mają to osoby tylko świeżo po zainstalowaniu steam od nowa.

 

Trochę posprawdzałem i jest to wina silnika HLDS na serwerze mam amxmodx 1.8.2 (stary) metamod-P 19p32

Musiałem wybrać ten ponieważ 1.8.1 nie włączał się wcale serwer, a na nowym prawdopodobnie nie mogą wejść ns. Hosting pukawka prosiłbym teraz o pomoc jak to naprawić bo nie znam się na tym i nie zauważyłem problemu dopóki ktoś nie przeinstalował cs.

Chodzi o to aby mogły grać zarówno ns'y jak i steamy z każdą wersją aktualizacji.

Błagam was pomocy :)


Użytkownik jony edytował ten post 31.07.2013 20:11

b_350_20_5B5B5D_000000_0F78D2_000000.png


#5 Ogen Dogen

    Guru

  • Power User

Reputacja: 222
Profesjonalista

  • Postów:713
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Dąbrowa Górnicza
Offline

Napisano 07.08.2013 14:10

Wróć do starej wersji 5787 i wgraj dproto , na najnowszej nie mogą grać ns'y.

 

@topic

Pokaż plugins.ini i testuj każdy plugin osobno.


  • +
  • -
  • 0

b_350_20_360204_C20008_FFFFFF_000000.png 193.33.176.115:27015

 

94e23d811c.png

 





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych