Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Nowy

[klasa]MAGNETyczny Elektryk

cod nowy

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
19 odpowiedzi w tym temacie

#1 MAGNET

    SourceLearned ;)

  • Moderator

Reputacja: 625
Wszechmogący

  • Postów:1510
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 26.07.2013 20:14

*
Popularny

opis

Jego naboje przyciągają prąd do wroga, który zadaje mu +  10DMG

inne informacje

Klasa została przerobiona z klasy Elektryk. Polega to najzwyczajniej na tym, że po trafieniu wroga wysyłany jest piorun, zadający 10DMG

Poprawiona szansa na trafienie piorunem. Po prawej - bez szansy. Po lewej - z szansą 1/10

download

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 6

#2 TibacK

    Diler pod gimnazjum dla niepełnosprawnych dzieci

  • Power User

Reputacja: 466
Wszechobecny

  • Postów:2448
Offline

Napisano 27.07.2013 12:24

fajne nawet ale to tak jakby dodatkowe dmg z broni


  • +
  • -
  • 0

Sprzedam Paczkę CoD pod CS 1.6 (JEST WIELE WERSJI DO WYBORU TEJ PACZKI) na lvl od 201 - 601

Silnik (8 nowych statystyk, poprawiony zapis, dodatkowy exp, pozbyto się CurWeapon). Ponad 100 perków (do wyboru do koloru). Sklep, NOWE MISJE (QUESTY), premium i super premium, AUKCJE, KLANY, zapis nVault, 4 zestawy modeli bronii do wyboru!

JESTEŚ ZAINTERESOWANY KUPNEM? NAPISZ WIADOMOŚĆ DO MNIE!


#3 MAGNET

    SourceLearned ;)

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 625
Wszechmogący

  • Postów:1510
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 27.07.2013 12:32

Można dodać warunek random i zwiększyć dmg, jeśli tak wolisz :D

 


  • +
  • -
  • 0

#4 MAGNET

    SourceLearned ;)

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 625
Wszechmogący

  • Postów:1510
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 27.07.2013 12:37

Tutaj masz 1/10 na wysłanie błyskawicy, zadającej 30DMG:

Proszę o UPDATE

 

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 2

#5 TibacK

    Diler pod gimnazjum dla niepełnosprawnych dzieci

  • Power User

Reputacja: 466
Wszechobecny

  • Postów:2448
Offline

Napisano 29.07.2013 07:19

o to juz lepsze.

 

a z tego perk jak by sie dalo?


  • +
  • -
  • 0

Sprzedam Paczkę CoD pod CS 1.6 (JEST WIELE WERSJI DO WYBORU TEJ PACZKI) na lvl od 201 - 601

Silnik (8 nowych statystyk, poprawiony zapis, dodatkowy exp, pozbyto się CurWeapon). Ponad 100 perków (do wyboru do koloru). Sklep, NOWE MISJE (QUESTY), premium i super premium, AUKCJE, KLANY, zapis nVault, 4 zestawy modeli bronii do wyboru!

JESTEŚ ZAINTERESOWANY KUPNEM? NAPISZ WIADOMOŚĆ DO MNIE!


#6 MAGNET

    SourceLearned ;)

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 625
Wszechmogący

  • Postów:1510
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 29.07.2013 07:46

Raczej ;)

 

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#7 adif11

    Wszechpomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 19
Początkujący

  • Postów:357
  • Imię:adrian
  • Lokalizacja:szczecin
Offline

Napisano 13.08.2013 13:56

Niestety klasa zabugowana ponieważ każda inna klasa ma również piorun


Zapraszam Serdecznie Na Cod Mod'a [401 lvl]

b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_000000_000000.png


#8 MAGNET

    SourceLearned ;)

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 625
Wszechmogący

  • Postów:1510
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 13.08.2013 15:02

To cos musi byc u cb nie tak, bo u mnie smiga bez zarzutu ;]


  • +
  • -
  • 0

#9 adif11

    Wszechpomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 19
Początkujący

  • Postów:357
  • Imię:adrian
  • Lokalizacja:szczecin
Offline

Napisano 13.08.2013 17:23

Zmienilem tylko nazwe oraz bron i zaczelo sie bugowac


Zapraszam Serdecznie Na Cod Mod'a [401 lvl]

b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_000000_000000.png


#10 MAGNET

    SourceLearned ;)

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 625
Wszechmogący

  • Postów:1510
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 31.08.2013 23:21

Logi??


  • +
  • -
  • 0

#11 givera12

    Banned

  • Użytkownik

Reputacja: 48
Pomocny

  • Postów:46
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Ustron
Offline

Napisano 31.05.2014 12:17

Nie mozliwe żeby tobie działało, bo ja nic nie zmieniałem, i mam to samo co kolega UP.


  • +
  • -
  • 0


#12 Unikat01

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:12
  • Lokalizacja:ww
Offline

Napisano 20.06.2014 23:59

Zmienilem tylko nazwe oraz bron i zaczelo sie bugowac

to samo :X

 

tylko dodałem do tej 1/10 na wyslanie blyskawicy wiecej dmg z broni 

 

sma w załączniku może lukniesz 

 

PS: w temacie są 2x załączniki tej samej klasy chyba 

Załączone pliki


Użytkownik Unikat01 edytował ten post 21.06.2014 00:02

  • +
  • -
  • 0

#13 ceglacl

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:34
  • Lokalizacja:Daleko
Offline

Napisano 17.09.2014 08:36

Każda klasa ma 1/10 ... ;(


  • +
  • -
  • 0

#14 MAGNET

    SourceLearned ;)

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 625
Wszechmogący

  • Postów:1510
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 17.09.2014 09:00

Wrócę poprawię
  • +
  • -
  • 0

#15 MAGNET

    SourceLearned ;)

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 625
Wszechmogący

  • Postów:1510
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 17.09.2014 12:39

Dzięki. Zaoszczedziles mi 5s roboty <3
sharkowy (17.09.2014 13:11):
No, a temat z 2013 <3
MAGNET (17.09.2014 14:42):
if(damagebits & DMG_BULLET & random(10) == 1)

Tutaj błąd :P

  • +
  • -
  • 0

#16 ceglacl

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:34
  • Lokalizacja:Daleko
Offline

Napisano 17.09.2014 14:12

Chyba nie testowaliscie, teraz wogóle nie dziala ;(


  • +
  • -
  • 1

#17 MAGNET

    SourceLearned ;)

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 625
Wszechmogący

  • Postów:1510
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 17.09.2014 14:43

Zobacz to:

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#18 ceglacl

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:34
  • Lokalizacja:Daleko
Offline

Napisano 18.09.2014 08:47

Poprzedni bląd znów w każdej klasie !


  • +
  • -
  • 0

#19 GoldenKill

    Guru

  • Power User

Reputacja: 506
Wszechwiedzący

  • Postów:792
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Trzebnica
Offline

Napisano 18.09.2014 13:33

A sprawdź to

 

 


MAGNET (21.09.2014 15:41):
Wystarczyło zmienić totaj koniunkcję na alternatywę i by huczało:
if(!ma_klase[idattacker] || get_user_team(idattacker) == get_user_team(this)) return HAM_IGNORED;

Pisałem tą klasę jak jeszcze nie wiedziałem jaka jest między nimi róznica, tak samo & a &&, stąd te byki ;P

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 2

"Wojownik nie umiera lekko. Śmierć, by go dopaść, musi stoczyć z nim walkę. A wojownik łatwo śmierci nie ulega."

 

Carlos Castaneda, The Wheel of Time

 

 

Mam na sprzedaż unikatowy system questów, nową walutę oraz rangi na cod moda. Zainteresowanych zapraszam na pw, GG lub Steam.


#20 Wiktor.?

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 41
Pomocny

  • Postów:156
  • GG:
  • Imię:Wiktor
  • Lokalizacja:Polski
Offline

Napisano 25.09.2014 16:13

+ ;)







Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cod nowy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych