Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nieznany błąd


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 giantsmall

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • GG:
Offline

Napisano 21.05.2008 14:08

Problem pojawił się nagle, jeszcze wczoraj wszystko było w porządku - sXe działał bez zarzutu.
Dzisiaj rano uruchomiłem sXe i odpaliłem hf, jeszcze bez żadnych problemów. Po połączeniu z serwerem zostałem wyrzucony z informacją o wymaganym sXe injected.
Zainstalowałem uaktualnienie i obecnie mam sXe injected v5.1 - po zainstalowaniu aktualizacji podczas uruchamiania gry pojawia się błąd:

"Nieznany błąd.
sXe Injected będzie zamknięty"

Po tym otwiera się plik tekstowy "sXe Injected.txt" zawierający następującą treść:
2008/05/21 13:00:39 -
2008/05/21 13:00:39 - sXe Injected starting...
2008/05/21 13:00:39 - Win xP (5.1.2600 Dodatek Service Pack 2)
2008/05/21 13:00:39 - version: 5.1 (Fix 1.0)
2008/05/21 13:00:39 - Starting Device Driver
2008/05/21 13:00:39 - service [C]
2008/05/21 13:00:39 - [35][7C90D7D2]
2008/05/21 13:00:39 - [32][7C90D793]
2008/05/21 13:00:39 - [115][7C90EA32]
2008/05/21 13:00:39 - [74][7C90DCFD]
2008/05/21 13:00:39 - [AD][7C90E1AA]
2008/05/21 13:00:39 - [7A][7C90DD7B]
2008/05/21 13:00:39 - [D5][7C90E4F2]
2008/05/21 13:00:39 - [89][7C90DEB6]
2008/05/21 13:00:39 - [FE][7C90E84F]
2008/05/21 13:00:39 - [BA][7C90E2BB]
2008/05/21 13:00:39 - Waiting for game...
2008/05/21 13:02:27 - Proceso [explorer.exe](2328) injecting on PID (2836) -> (ALLOW)
2008/05/21 13:02:27 - Intercepting game... [2836][hl.exe]
2008/05/21 13:02:27 - Injecting: [C]
2008/05/21 13:02:30 - Injected OK
2008/05/21 13:02:31 - [C] -> Incorrect version [800b65461fbca0a3de66822d6f1a9159](BLOCKED)
2008/05/21 13:02:45 - * Cleaning

Poza tym odkąd zainstalowałem najnowszą wersję sXe program uruchamia się po kilkanastu sekundach, a nie od razu jak przed zainstalowaniem aktualizacji.
Próbowałem też przeinstalować grę, sXe, zainstalowałem także najnowsze aktualizacje do Windows i nadal to samo
  • +
  • -
  • 0

#2 Peter

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 52
Pomocny

  • Postów:141
  • Lokalizacja:MMZ
Offline

Napisano 21.05.2008 14:30

http://rzeznia.eu/to... ... vt2084.htm
  • +
  • -
  • 0

#3 giantsmall

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • GG:
Offline

Napisano 21.05.2008 14:40

Rzeczywiście teraz działa. Dziękuję.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych