Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Niechciane Automatyczne połączenie z serwerem


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 erka

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:114
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 21.07.2013 11:48

Problem polega na tym  że gdy odpalam CS'a automatycznie łączy mnie na jakiś serwer. z tym IP  Connect dropped.mlbfan.org:33444

Od razu mówię, nie wchodziłem na żadne zagraniczne serwery gamemenu.res nie mam, z tym że w katalogu CSa tworzą mi się pliki ".CFG" o nazwach takich jak:

(null).CFG

jotstick.CFG

autoexec.CFG

language.CFG

listenserwer.CFG

serwer.CFG

 

Oraz nadpisuje mój userconfig.cfg.

 

Macie na to jaką soradę?


  • +
  • -
  • 0

#2 Aro

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:131
  • Imię:Arek
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 21.07.2013 12:11

Spróbuj nadać atrybuty "Tylko do odczytu" na zamieniane pliki .

 

@ps. mówimy o steam?


  • +
  • -
  • 0

<a href="http://www.paidverts.com/ref/Aro1z"><img title="Join PaidVerts NOW!" alt="PaidVerts" src="http://www.paidverts.com/banners/pv/468x60_3.gif" /></a>

 

------------------------------

Instaluję amxbans, wgrywam pluginy , pomagam we wszelkich sprawach związanych z serwerami cs 1.6 , tworzę nowe , nieskomplikowane pluginy na zamówienie , sprzedaje boty do reklam , tworzę skrypty php  - tanio !  :lol:

 

 


#3 erka

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:114
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 21.07.2013 12:12

Tak o STEAM


  • +
  • -
  • 0

#4 Kot-CSHH

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 50
Pomocny

  • Postów:272
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Żory
Offline

Napisano 21.07.2013 12:22

Usuń z resources GameMenu, oraz wszystkie configi z katalogu.


  • +
  • -
  • 0

Zapraszam na najlepszy Surf XP Mod w sieci: 31.186.83.188:27069

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png


#5 erka

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:114
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 21.07.2013 12:24

Usuń z resources GameMenu, oraz wszystkie configi z katalogu.

 

Wszystko wywaliłem i tak wracało.

resources nigdy nic nie trzymam bo tam są same śmieci więc kasuję

 

Zrobiłem to co powiedział kolega wyżej, czy działa nie wiem, wiecie może czym, to jest spowodowane???


  • +
  • -
  • 0

#6 MAGNET

    SourceLearned ;)

  • Moderator

Reputacja: 625
Wszechmogący

  • Postów:1510
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 21.07.2013 12:41

Też tak miałem. Po prostu wbiłeś na jakiś serwer, który ci ponadpisywał configi itp.

Chyba najlepiej będzie, jeśli zrobisz reinstalla cs'a (najlepiej na innej lokalizacji). Może tak się zażegna problem


  • +
  • -
  • 0

#7 erka

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:114
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 21.07.2013 12:59

Też tak miałem. Po prostu wbiłeś na jakiś serwer, który ci ponadpisywał configi itp.

 

Ciekawe. Nie wchodziłem na żadne serwery oprócz sprawdzonych. Na których gram dość długi i dopiero dziś to ***** się pojawiło.

Czyli na 2 publiki i serwery mixowe bez amxx itp


  • +
  • -
  • 0

#8 MAGNET

    SourceLearned ;)

  • Moderator

Reputacja: 625
Wszechmogący

  • Postów:1510
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 21.07.2013 13:14

To może niedawno to wgrali i tyle :D


  • +
  • -
  • 0

#9 Kot-CSHH

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 50
Pomocny

  • Postów:272
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Żory
Offline

Napisano 21.07.2013 13:14

W folderze cstrike-polish robią ci się różne configi i w nich przeważnie jest "connect ip" pousuwaj wszystkie i powinno być po problemie


  • +
  • -
  • 0

Zapraszam na najlepszy Surf XP Mod w sieci: 31.186.83.188:27069

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png


#10 erka

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:114
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 21.07.2013 13:16

To może niedawno to wgrali i tyle :D

Na pewno nie 

 

W folderze cstrike-polish robią ci się różne configi i w nich przeważnie jest "connect ip" pousuwaj wszystkie i powinno być po problemie

Tobie już pisałem:

 

 

 

Usuń z resources GameMenu, oraz wszystkie configi z katalogu.

 

Wszystko wywaliłem i tak wracało.

Również pliki CFG


Użytkownik erka edytował ten post 21.07.2013 13:21

  • +
  • -
  • 0

#11 MAGNET

    SourceLearned ;)

  • Moderator

Reputacja: 625
Wszechmogący

  • Postów:1510
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 21.07.2013 14:02

To zrób ten reinstal


  • +
  • -
  • 0

#12 Kot-CSHH

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 50
Pomocny

  • Postów:272
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Żory
Offline

Napisano 21.07.2013 14:43

Ja jak pousuwałem wszystkie takie configi, to mi już normalnie działało


  • +
  • -
  • 0

Zapraszam na najlepszy Surf XP Mod w sieci: 31.186.83.188:27069

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych