Niechciane Automatyczne połączenie z serwerem
Erka
21.07.2013
Problem polega na tym że gdy odpalam CS'a automatycznie łączy mnie na jakiś serwer. z tym IP Connect dropped.mlbfan.org:33444
Od razu mówię, nie wchodziłem na żadne zagraniczne serwery gamemenu.res nie mam, z tym że w katalogu CSa tworzą mi się pliki ".CFG" o nazwach takich jak:
(null).CFG
jotstick.CFG
autoexec.CFG
language.CFG
listenserwer.CFG
serwer.CFG
Oraz nadpisuje mój userconfig.cfg.
Macie na to jaką soradę?
Aro
21.07.2013
Spróbuj nadać atrybuty "Tylko do odczytu" na zamieniane pliki .
@ps. mówimy o steam?
Erka
21.07.2013
Usuń z resources GameMenu, oraz wszystkie configi z katalogu.
Wszystko wywaliłem i tak wracało.
W resources nigdy nic nie trzymam bo tam są same śmieci więc kasuję
Zrobiłem to co powiedział kolega wyżej, czy działa nie wiem, wiecie może czym, to jest spowodowane???
MAGNET
21.07.2013
Też tak miałem. Po prostu wbiłeś na jakiś serwer, który ci ponadpisywał configi itp.
Chyba najlepiej będzie, jeśli zrobisz reinstalla cs'a (najlepiej na innej lokalizacji). Może tak się zażegna problem
Erka
21.07.2013
Też tak miałem. Po prostu wbiłeś na jakiś serwer, który ci ponadpisywał configi itp.
Ciekawe. Nie wchodziłem na żadne serwery oprócz sprawdzonych. Na których gram dość długi i dopiero dziś to ***** się pojawiło.
Czyli na 2 publiki i serwery mixowe bez amxx itp
Kot-CSHH
21.07.2013
W folderze cstrike-polish robią ci się różne configi i w nich przeważnie jest "connect ip" pousuwaj wszystkie i powinno być po problemie
Erka
21.07.2013
To może niedawno to wgrali i tyle
Na pewno nie
W folderze cstrike-polish robią ci się różne configi i w nich przeważnie jest "connect ip" pousuwaj wszystkie i powinno być po problemie
Tobie już pisałem:
Usuń z resources GameMenu, oraz wszystkie configi z katalogu.
Wszystko wywaliłem i tak wracało.
Również pliki CFG
Edited by erka, 21.07.2013 13:21.