[ROZWIĄZANE] Problem z AmxBansem 1.6.1 / 1...
kamil8991
18.07.2013
Eloszka . Mam problem ponieważ dzisiaj chciałem sobie zainstalować amxbansa na stronę. Ok instaluje władowałem pliki na FTP wszedłem na www.mojastrona.pl/bany akceptowałem all , Dalej i doszło do nazw bazy danych. Wpisałem w Hoście moje IP znaczy nie moje tylko HOSTA dalej użytkownika Hasło i reszte zostawiłem sprawdziłem a tu pisze Dane Bazy nie prawidłowe czy coś w tym stylu . A wszystko dobrze wpisałem nic z pamięci tylko wszystko z MySQL z cPanelu.
Doadm iż mam hosting na xaa.pl i wpisywałem też localhost a wtedy pisało baza nie znana czi nie znaleziona
Proszę o pomoc. Lub innego amxbansa z innym instalatorem ;/
Słodki <3
18.07.2013
Siema kamil problem jest bardzo prosty i łatwy do rozwiązania.
Najpierw usuń tą bazę danych co ją stworzyłeś na potrzeby AmxBans
Potem zrób nową ale pamiętaj!
Hasło może zawierac maksymalnie 7 liter!
1. Adres Hosta czyli np: www.twoja-nazwa.xaa.pl ale zalecam danie wersji liczbowej która jest obok tego.!
Aczkolwiek jesżeli amxbans robisz na tym samym Host co masz forum to wystarczy 127.0.0.1!
2. Wiadomo nazwa użytkownika bazy danych.!
3. Hasło użytkownika bazy danych max 7 liter!!
4. Nazwa bazy danych Wiadomo!
5. Prefiks Tabeli "amx" TEGO NIE ZMIENISZ !!
I gotowe ma działac
Wolen
18.07.2013
Ale jak usunę baze danych to mi strona będzie działać dalej ?
Jeśli na tej bazie masz postawione forum to nie. Jeśli masz taką opcje na swoim pakiecie postaw sobie drugą bazę danych. To będzie najbezpieczniejsze rozwiązanie .
Słodki <3
18.07.2013
Jeśli na tej bazie masz postawione forum to nie. Jeśli masz taką opcje na swoim pakiecie postaw sobie drugą bazę danych. To będzie najbezpieczniejsze rozwiązanie
.
No ale to chyba logiczne że forum i amxbans musi byc na osobnych bazach >?<
To tak jak by
Kupił Samochód i przyczepkę samochodową ale koła mu przeszkadzały i je wyrzucił i chce bez nich jechac
kamil8991
18.07.2013
Ok. Bardzo dziękuję za pomoc moze się uda. Jak co będe pisał Przemek do Ciebie na GG
Słodki <3
18.07.2013
Tak napisałem tam że ma działac!.
A najlepiej to zainstaluj tą wersje amxbans 1.6.1 GM by Me
Wolen
18.07.2013
Jeśli na tej bazie masz postawione forum to nie. Jeśli masz taką opcje na swoim pakiecie postaw sobie drugą bazę danych. To będzie najbezpieczniejsze rozwiązanie
.
No ale to chyba logiczne że forum i amxbans musi byc na osobnych bazach >?<
To tak jak by
Kupił Samochód i przyczepkę samochodową ale koła mu przeszkadzały i je wyrzucił i chce bez nich jechac
Co Ty gadasz. Na jednej bazie mogę postawić forum, bansa, psychostats, baze diablo i co tylko chcę. Jak mi udowodnisz, że NIE MOGĘ postawić bansa i forum na jednej bazie dam Ci limit like'ów.
Tak napisałem tam że ma działac!.
A najlepiej to zainstaluj tą wersje amxbans 1.6.1 GM by Me
I tak według mnie jeden z najlepszych to AMXBans Stable (połączenie plików 1.5.1 i www 1.6.1)
http://amxx.pl/topic/77949-amxbans-stable-konfiguracja-dproto-edit-23082012/
kamil8991
18.07.2013
Wejdź na GG ktoś . I mi napisz bo pisze albo Baza Nie Znaleziona lub Dane dostępu, błędne!
Gość_21977_* 18.07.2013
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Pomoc udzielona
Jeśli się z tym nie zgadzasz,

Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL