Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem - dodawanie admina. Hosting Zabijaki

hosting zabijaka.pl problem dodawanie admina admin elo

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 PRO100HEAD

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:28
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 13.07.2013 15:27

Witam.

Chodzi o to , że nie da się dodać flag dla admina. Dla vipa wszystko normalnie działa ;) Po restarcie serwa , admin w ogóle nie działa tak jakby nie był dodany ;P

Poniżej podaje ss'y:

http://naforum.zapodaj.net/9de9bc655d1d.png.html  ,  http://naforum.zapodaj.net/48e4daabc277.png.html


#2 PRO100HEAD

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:28
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 13.07.2013 22:48

Jeszcze raz podaję pliki :

http://speedy.sh/vWTky/plugins.ini
http://speedy.sh/nwstB/users.ini


#3 Mateos

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:237
  • GG:
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 13.07.2013 23:42

Źle dodajesz admina .

 

Admina musisz dodawać tak o :

 

"STEAM_0:0:123456" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "ce"
"123.45.67.89" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de"
"My Name" "my_password" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"

Czyli , "nick" "haslo" "flagi" "flagi konta" 

 Tutaj masz gotowe na twój nick ,

 

"haxor" "tuctuc21" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"

 

b_350_20_1F1F1F_1F1F1F_FFFFFF_393939.png

b_350_20_1F1F1F_1F1F1F_FFFFFF_393939.png

b_350_20_1F1F1F_1F1F1F_FFFFFF_393939.png

b_350_20_1F1F1F_1F1F1F_FFFFFF_393939.png

b_350_20_1F1F1F_1F1F1F_FFFFFF_393939.png


#4 PRO100HEAD

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:28
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 14.07.2013 12:40

zrobiłem jak kazałeś i nadal nie działa ;)   REFRESH!!!


Użytkownik PRO100HEAD edytował ten post 14.07.2013 12:40


#5 Słodki <3

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 20
Życzliwy

  • Postów:185
  • GG:
  • Imię:Przemek
Offline

Napisano 15.07.2013 08:24

; AMX Mod X plugins


; Admin Base - Always one has to be activated
amxbans_core.amxx
amxbans_main.amxx
;admin.amxx ; admin base (required for any admin-related)
;admin_sql.amxx ; admin base - SQL version (comment admin.amxx)
 
 
Tak ma byc w plugins.ini 
Masz AmxBans ?
Nie ?
To Łap !
I musi działac
 

Użytkownik MisieKPFF edytował ten post 15.07.2013 08:27

  • +
  • -
  • 1

Uczę się !






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: hosting, zabijaka.pl, problem, dodawanie admina, admin, elo

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych