Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

HSONLY


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 farata

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:26
  • Lokalizacja:miejscowość
Offline

Napisano 12.07.2013 16:09

Witam , na serwerze mam wgranego only HS. Ale nie działa dopiero chodzę na serwer i włączam go przez amxmodmenu.

#2 Scorpion Flail

    Wszechobecny

  • Zbanowany

Reputacja: 122
Zaawansowany

  • Postów:469
  • GG:
  • Imię:Krystian
  • Lokalizacja:Grudziądz
Offline

Napisano 12.07.2013 16:40

Włączasz? Mam rozumieć, że jak wchodzisz na serwer to jest on zastopowany / zablokowany w amxmodmenu, tak?


Użytkownik scorpion flail edytował ten post 12.07.2013 16:40


#3 farata

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:26
  • Lokalizacja:miejscowość
Offline

Napisano 13.07.2013 11:36

Jak wchodze na serwer to w amxmodmenu pisze że jest włączony ale nie diała . Dopiero go włączam .

#4 farata

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:26
  • Lokalizacja:miejscowość
Offline

Napisano 15.07.2013 06:26

ref

#5 Słodki <3

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 20
Życzliwy

  • Postów:185
  • GG:
  • Imię:Przemek
Offline

Napisano 15.07.2013 08:21

A masz do niego wbudowane menu dla administratora ?

W którym można różne rzeczy ustawic ??


  • +
  • -
  • 0

Uczę się !





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych