Generator Shop'a
Pr0-Sc0uT
11.07.2013
To jest nawet fajny pomysł. Zróbcie generator sklepu i będzie po sprawie.
Dodajcie do niego:
Grawitacje
Speed
Ciche chodzenie
Niewidzialność
Poświata [Jak w vip]
Bronie do kupienia
Losowe itemy [diablomod/codmod]
Losowy XP [diablomod/codmod/gunxpmod]
Pelne życie
Raen
11.07.2013
Bez sensu, wtedy nic by się nikomu nie chciało robić bo miałby gotowe a tak to chociaż poszuka lub poprosi o pomoc...
Nestea****Lemon
12.07.2013
Ale super generator , rzeczywiście
Nie no bez jaj przecież wystarczy gotowy plugin z tym sklepem i możesz sobie tylko pousuwać funkcje.
ELOS
12.07.2013
generator menu w amxx studio jest już.
Mu chodziło o gotowe funkcje na sklep z szybkością itp.
Moim zdaniem pomysł bezsensu, zaczną powstawać serwery które mają właścicieli "leni"
Generator VIP'a
Generator Klas
Generator XP
to ma nam pomagać a nie kurde rozleniwiać.
Tworzenie menu masz w amx studio pobierz sobie to a funkcje masz na forum, wystarczy poszukać, nie widzę powodu aby robić taki generator.
GwynBleidD
12.07.2013
Sklep można stworzyć jakiś "globalny". Główny plugin będzie tworzył menu, a pluginy podrzędne będą dodawały rzeczy do menu, podobnie jak w benia ruletce. I po sprawie
DarkGL
12.07.2013
Nie rozumiem takiego odezwu
Jeśli ma to podnieść poziom pluginów i urozmaicić rozgrywkę na serwerach to jestem jak najbardziej za.
GT Team
12.07.2013
Droso
12.07.2013
Jeszcze więcej leni będzie
Ja tego nie komentuje, bo ja jak coś nie będę autorem takiej modyfikacji.
To jest nawet fajny pomysł. Zróbcie generator sklepu i będzie po sprawie.
Ale pisanie takich tematów to jak zamawianie czegoś na zlecenie.
Trzeba wziąć pod uwagę, że oni też mają coś na głowie.
GwynBleidD sypnął dobrym pomysłem z sklepem jako oddzielne pluginy.
Nic do tego nie mam, ale dzieciarnia niedługo pomyśli, że pisać pluginy potrafią, bo mają swoje klasy, sklepy itp
DarkGL
12.07.2013
Panowie ! Nie każdy musi być programistą mimo to też może chce modyfikować rozgrywkę na swoim serwerze. Trochę zrozumienia koledzy
sNH.
12.07.2013
To już lepiej zrobić "szybki generator huda". Dać spis efektów do wyboru no powiedzmy ulepszony generator z amx studio
Droso
12.07.2013
Nie ma po co robić generatora, jak pomysł Gwyna w zupełności wystarczy i będziesz mógł dodawać swoje rzeczy tylko dogrywając plugin.
radim
12.07.2013
Skończy się na generatorze modów Jest wiele poradników dotyczący różnych modyfikacji, dużo różnych pluginów z których można wyciągnąć kod. Ludzie trochę samodzielności... W wieku 20 lat też będziecie prosić mamę, aby zrobiła wam kanapkę ? Proszę...
Neutral
Użytkownik radim edytował ten post 12.07.2013 16:27
speedkill
12.07.2013
To jest nawet fajny pomysł. Zrób generator sklepu i będzie po sprawie.To jest nawet fajny pomysł. Zróbcie generator sklepu i będzie po sprawie.
dasiek
12.07.2013
I oczywiście wyręczyć wszystkich, bo Oni wolą tylko gotowca, a ruszyć głową im się nie chce. Trochę nauki koledzy!
Forum jest jednocześnie od Pomocy i od nauki choć teraz jest więcej pomocy niż nauki Więc bądź Co bądź - Pomysł nie jest zły.
Pr0-Sc0uT
13.07.2013
Powiedzcie dlaczego nie ma być generatora...
Może jest na forum dużo ludzi co piszą o pomoc.
Lepiej zrobić sklep dla tych co nie znają całkiem języka PAWN
Gość_21977_* 13.07.2013
A kto go napisze i będzie w stanie supportować oraz aktualizować w razie potrzeby?
Użytkownik Benio101 edytował ten post 13.07.2013 16:51