siema posiadam codmoda od jakiegoś kolesia z forum podaje link :http://amxx.pl/topic...dmod-by-sajjuk/
Ale chciałbym dać, zwiększy lvl tzn zeby był max 50001lvl ale jeżeli dam taki to mi na - expa podaje i chciałbym sie dowiedzieć gdzie mam dodać expa. Oraz jak usunąć liczbe beltow. Bo to mnie denerwuj
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 06.07.2013 19:03
Napisano 07.07.2013 05:39
wszystko ustawiasz w : addons/amxmodx/config/codmod.cfg
na samej gorze masz:
//CVARY Call of Duty Mod //----------------------- cod_killxp 10 // doswiadczenie za zabojstwo cod_winxp 50 // doswiadczenie za wygrana cod_damagexp 1 // doswiadczenie za 20 obrazen cod_savetype 1 // 1- Nick 2-SteamID 3-IP cod_maxlevel 200 // Maksymalny poziom cod_levelratio 35 // ustawia ile doswiadczenia potrzebne do zdobycia 1 poziomu cod_weaponsblocking 1 //ustawia blokowanie podnoszenia broni cod_bombxp 100
ustaw sobie to wszystko, zapisz zmiany i zmiana mapy/rr serwera i powinienes sie cieszyc nowym lvl
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych:
Boty na serwer paintballNapisany przez FuckIt, 27.12.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Perki do wykonania - Odpłatnie.Szukam kogoś Napisany przez NAVIK, 27.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Szukam Technika pod cs 1.6 JailBreakSzukanie Technika Napisany przez krylo, 20.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
ffa+bf2serwer 1.6 Napisany przez marcino2023, 07.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
serwerjaki serwer Napisany przez ArEcZeK, 24.10.2024 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych