Witam otóż mam taki problem wgrałem na serwer gildie by stachu i na następną mapę się gildia nie zapisuje i tak trzeba robić od nowa robi plik który niby zapisuje w nvault ale na serwie się nie zapisuje i jak chcę odejść z gildi daję odejdź i tak to już na tej mapie nie mogę robić nowej gildi tylko wyświetla mi się menu takie jak bym był w gildi
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Napisano 04.07.2013 16:31
Napisano 04.07.2013 16:50
Z tego co widzę to zapis jest na SteamID a jak wiadomo nie wszyscy go posiadają. Radziłbym Ci zmienić zapis na nick.
Napisano 04.07.2013 16:53
Zmieniłbyś mi ??
Napisano 04.07.2013 17:21
Wyłącz serwer, wykasuj wszystkie pliki .vault gildi z FTP serwera i wgraj na nowo ten plugin. Myślę, że będzie działać
Załączone pliki
Napisano 04.07.2013 17:25
Dalej jest jedną mapę i po zmianie znika w hud jest napis Gildia : ale nie piszę brak tylko jak się założy gildię to się wyświetla i po zmianie mapy znowu nic nie ma
Napisano 04.07.2013 18:33
Poradziłem sobie tylko jest jeden kłopot jak wychodzę z gildi to aby stworzyć nową muszę wyjść z serwera albo musi się mapa zmienić a z zapisem sobie poradziłem tylko chodzi mi o to wyjście z gildi
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: diablomod
Mod
Szukam Osoby która stworzy Mi Paczkę DiabloMod na zamówienie według moich upodobańPaczka DiabloMod do Counter Strike 1.6 Napisany przez StopaNaGaz, 10.06.2018 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
[KOSZ] Monster modjak zrobić żeby wypadały z tego itemy Napisany przez Sq0w3r, 08.02.2015 ![]() |
|
![]() |
||
Edycja Moda
Zlecenie Edycji vDiablo Mod 5,9lNapisany przez STYLOWE, 07.01.2015 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
CS:GO
DiabloMod istnieje?diablomod pomocy Napisany przez Ślepy, 03.01.2015 ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
[ROZWIĄZANE] Długi skok dla jednej postaciNapisany przez zwid114, 26.07.2014 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych