Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nie moge wbić na cs'a.


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Pingwineq

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:145
  • GG:
  • Lokalizacja:Zakaz podawania adresów stron w polu "Lokalizacja" itp.
Offline

Napisano 14.06.2009 16:10

Witam,
Od pewnego czasu, gdy zainstalowałem stronghold crusader - nie moge wejsc w cs'a. Dopiero musze resetować kompa 2-3 razy, żeby wejsc na jakis serwer.
Takto ładują mi się 1 albo 3 kreski i dalej nic - "cs się zacina" i nie da się nic zrobić.
Wiem, że to nie przez crusadera, kiedys miałem przed wyczyszczeniem kompa i cs działał. proszę o pomoc, bo tak mnie to wkurza - w ogóle zagrać nie mogę.

#2 SkinnerBox

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:70
  • Lokalizacja:Sopot
Offline

Napisano 15.06.2009 12:40

Windows Vista (x64) ??
  • +
  • -
  • 0

#3 Pingwineq

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:145
  • GG:
  • Lokalizacja:Zakaz podawania adresów stron w polu "Lokalizacja" itp.
Offline

Napisano 15.06.2009 14:00

Tak.

#4 SkinnerBox

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:70
  • Lokalizacja:Sopot
Offline

Napisano 15.06.2009 19:19

Miałem tak samo jak ty, ale na szczęście posiadam 2 Windowsy - Vista 64-bity i xP. Gdy chcę grać na Viście to CS zacina się, a na xP działa.
To, że zainstalowałeś Stronghold Crusader prawdopodobnie nie ma wpływu i jest to tylko zbieg okoliczności.
  • +
  • -
  • 0

#5 Pingwineq

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:145
  • GG:
  • Lokalizacja:Zakaz podawania adresów stron w polu "Lokalizacja" itp.
Offline

Napisano 16.06.2009 07:55

A poradzisz cos, żeby działało? Bo jak wyłączam kompa, to często mi się pojawia cos z explorer.exe i steam.exe.

@edit
Mam 32-bit operating system.

#6 SkinnerBox

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:70
  • Lokalizacja:Sopot
Offline

Napisano 16.06.2009 11:27

Przyczyn problemów może być bardzo wiele... Napisz co konkretnie wyświetla się przy błędach z explorer.exe i steam.exe to coś spróbujemy wykombinować. W ostateczności możesz przeinstalować Windowsa lub "naprawić" go z płyty. :X
  • +
  • -
  • 0

#7 Pingwineq

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:145
  • GG:
  • Lokalizacja:Zakaz podawania adresów stron w polu "Lokalizacja" itp.
Offline

Napisano 16.06.2009 21:11

Pisze, że nie może czegos tam odczytać.

#8 SkinnerBox

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:70
  • Lokalizacja:Sopot
Offline

Napisano 17.06.2009 11:03

Nie mam pojęcia jak Ci pomóc, ponieważ moja wiedza w zakresie Windowsa nie jest aż tak duża. Spróbuj może zrobić reinstalacje Winki...
W takiej sytuacji wychodzi pewna prawda o Microsofcie:
Microsoft Windows - prosty system operacyjny używany w inteligentnych oknach domowych. Jako jedyny wbudowany jest w kreator tworzenia błędów, działający całodobowo, 7 dni w tygodniu, 365 w roku. Posiada również inteligentny system rozkładania czegoś w nic.

  • +
  • -
  • 0

#9 Pingwineq

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:145
  • GG:
  • Lokalizacja:Zakaz podawania adresów stron w polu "Lokalizacja" itp.
Offline

Napisano 17.06.2009 20:00

Pisze tam cos w tym stylu:
Couldn't memory read. I jakies numer 1000000000 pełno tego.




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych