Witam! Od razu powiem, że w kwesti konfiguracji serwera publicznego CS GO jestem laikiem, dopiero niedawno nauczyłem się instalacji pluginów i obsługi podstawowych ustawień w configu serwera. Jednak lepiej późno niż wcale. Na dzień dzisiejszy mam jednak kilka pytań i będę bardzo wdzięczny jeśli ktoś będzie mi w stanie na nie odpowiedzieć.
1) Serwer działa na SourceMod. Zgodnie z ustawieniami botów nie powinno być na serwerze, jednak po dołączeniu do gry automatycznie i one zostają wgrane, dopiero w momencie, gdy osobiście wczytam config z panelu admina w grze boty znikają. Jednak po zmianie mapy poprzednie ustawienia wracają i boty również powracają na serwer. Jak je na stałe usunąć z serwera?
2) Ustawienie mapcycle w SourceMod. Z tego co się zorientowałem to nie działa to w kontekście standardowego pliku z mapcyclem. Jak więc ustawić mapcycle tak by działał on na SourceMode, a mapy miały ustaloną przeze mnie kolejność?
3) http://img21.imagesh...1/5206/6tg4.jpg - Gdzie znajduje się plik do edycji tego ekranu przed grą i w jaki sposób jest on zapisywany,edytowany, tworzony?
Dziękuję bardzo za pomoc w każdej formie, mam nadzieję, że nikogo nie rozłościłem swoją niewiedzą, po prostu się uczę