Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

AMX i boty


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 aka

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:126
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Piotrek
  • Lokalizacja:Ostrów Mazowiecka
Offline

Napisano 14.06.2013 17:26

Pobrałem sobie ostatnio non steama, żeby pograć na botach, chciałem także zainstalować tam amx. W tym celu pobrałem amx i folder addons wrzuciłem do folderu cstrike, podmeiniłem swój liblist.gam na:

game "Counter-Strike"
url_info "www.counter-strike.net"
url_dl ""
version "1.6"
size "184000000"
svonly "0"
secure "1"
type "multiplayer_only"
cldll "1"
hlversion "1111"
nomodels "1"
nohimodel "1"
mpentity "info_player_start"
gamedll "addons\metamod\dlls\metamod.dll"
gamedll_linux "addons/metamod/dlls/metamod_i386.so"
trainmap "tr_1"
gamedll "dlls\zbotcz.dll"

Po utworzeniu nowej gry i wpisaniu amxmodmenu nic się nie dzieje. Co mogę z tym zrobić?

Dodam tylko, że w logach pokazuje sie:

L 06/14/2013 - 18:18:00: [admin.amxx] Login: "aka<3><STEAM_ID_LAN><>" became an admin (account "aka") (access "abcdefghijklmnopqrstu") (address "loopback"

Jak wpiszę amx_who w logach pokazuje się


] amx_who
L 06/14/2013 - 18:22:14: [admincmd.amxx] Cmd: "aka<3><STEAM_ID_LAN><>" ask for players li

Użytkownik aka edytował ten post 14.06.2013 17:28

  • +
  • -
  • 0

#2 aka

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:126
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Piotrek
  • Lokalizacja:Ostrów Mazowiecka
Offline

Napisano 14.06.2013 20:18

Jak wpisuję y@@ tekst, wyświetla się on tak jak powinien, czyli na środku ekranu białym kolorem. Kiedy wpisuje amxmodmenu i klikam cyferki (np. 3 czyli slap) potem np 1 to slapuję gracza. Czyli amx działa, tylko nie wyświetla się to menu.


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych