Na ss jest all przedstawione ;d w jakim pliku mogę to spolszczyć?
Oraz w jaki sposób mogę dodać integracje amxbans z banid ? (sprawdzanie graczy)
Użytkownik Warjat edytował ten post 09.06.2013 21:25
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Najlepsza odpowiedź Warjat, 10.06.2013 12:13
Dzięki Pomogłeś dokładnie było w pliku
tooltip.js
Linijka 13
/* НАЧАЛО НАСТРОЕК */ options: { attr_name: "tooltip", // наименование создаваемого tooltip'ого атрибута blank_text: "(Otwiera w nowym oknie)", // to jest ten tekst="_blank" newline_entity: " ", // укажите пустую строку (""), если не хотите использовать в tooltip'ах многострочность; ежели хотите, то укажите тот символ или символы, которые будут заменяться на перевод строки max_width: 0, // максимальная ширина tooltip'а в пикселах; обнулите это значение, если ширина должна быть нелимитирована delay: 0, // задержка при показе tooltip'а в миллисекундах skip_tags: ["link", "style"] // теги, у которых не обрабатываем атрибуты alt и title }, /* КОНЕЦ НАСТРОЕК */
Podaje bo może komuś się przyda
Napisano 09.06.2013 21:23
Na ss jest all przedstawione ;d w jakim pliku mogę to spolszczyć?
Oraz w jaki sposób mogę dodać integracje amxbans z banid ? (sprawdzanie graczy)
Użytkownik Warjat edytował ten post 09.06.2013 21:25
Napisano 09.06.2013 23:19
w jaki sposób mogę dodać integracje amxbans z banid ? (sprawdzanie graczy)
Napisano 10.06.2013 09:11
A te "ruskie napisy" ? Pomoże ktoś
Napisano 10.06.2013 11:17
Langi mam dobre ;d i szukałem nie znalzłem tego to w innym langu badź pliku ;/
Napisano 10.06.2013 12:13 Najlepsza odpowiedź
Dzięki Pomogłeś dokładnie było w pliku
tooltip.js
Linijka 13
/* НАЧАЛО НАСТРОЕК */ options: { attr_name: "tooltip", // наименование создаваемого tooltip'ого атрибута blank_text: "(Otwiera w nowym oknie)", // to jest ten tekst="_blank" newline_entity: " ", // укажите пустую строку (""), если не хотите использовать в tooltip'ах многострочность; ежели хотите, то укажите тот символ или символы, которые будут заменяться на перевод строки max_width: 0, // максимальная ширина tooltip'а в пикселах; обнулите это значение, если ширина должна быть нелимитирована delay: 0, // задержка при показе tooltip'а в миллисекундах skip_tags: ["link", "style"] // теги, у которых не обрабатываем атрибуты alt и title }, /* КОНЕЦ НАСТРОЕК */
Podaje bo może komuś się przyda
GmAMXBans
Amxbans www? freshbansgmAMXBans 1.6 Napisany przez skArp, 04.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
GmAMXBans
Problem z AmxBans PHP 8Napisany przez Adriann, 23.10.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
GmAMXBans
AMX Bans GM 1.6 (WEB) - PHP 8Przerobiona wersja skryptu AmxBans z PHP 5 na PHP 8 Napisany przez l3szcz, 04.10.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
GmAMXBans
Pomocy AMXBANSpomoc w instalacji Napisany przez Hiero, 23.07.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
GmAMXBans
[KOSZ] cheaterNapisany przez Anonimowy09, 29.03.2024 ![]() |
|