Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Nowy

Problem ze speedem - zmiana broni to juz normal speed...

cod nowy

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 SN!P3R

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:104
  • Imię:Alan
  • Lokalizacja::)
Offline

Napisano 01.06.2013 13:41

Siema. Mam problem. Jak zmienie bron z jednej na druga to juz normalny speed mam tak jakbym nie dodawal nic w kondycje. Jak nie zmienie broni na starcie rundy to jest speed, ale jak zmienie powiedzmy z m4 na ktorej jest speed, na np. ak47 to juz speed sie zmienia i chodze wolno jakbym wogóle. nic nie dawal w kondycje a dodalem z 300 + ..

proszę o pomoc. Posiadam codmod by mentos.


  • +
  • -
  • 0

#2 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6034
Godlike

  • Postów:10832
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 01.06.2013 14:22

http://amxx.pl/topic...edkosci-gracza/

 


  • +
  • -
  • 1

#3 SN!P3R

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:104
  • Imię:Alan
  • Lokalizacja::)
Offline

Napisano 01.06.2013 14:26

DarkGL, nic tam nie czaje :)


  • +
  • -
  • 0

#4 SN!P3R

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:104
  • Imię:Alan
  • Lokalizacja::)
Offline

Napisano 12.06.2013 17:35

Refresh.. Pomógłby ktoś ?? Nadal mam z tym problem a gracze narzekają i wychodzą..


  • +
  • -
  • 0

#5 Kewin. (ZeZ)

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 130
Zaawansowany

  • Postów:465
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Kewin
  • Lokalizacja:Zgorzelec
Offline

Napisano 12.06.2013 22:37

ustaw w server.cfg

 

sv_maxspeed 1000


  • +
  • -
  • 0

"Wiem, że nic nie wiem!"

...Nie jestem OWIECZKĄ!...

 

Pomagam przy DIABLOMODCORE i CODMOD

 

Pisz konkretnie, inaczej nie odpisze!


#6 SN!P3R

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:104
  • Imię:Alan
  • Lokalizacja::)
Offline

Napisano 16.06.2013 13:44

Ok ustawiłem te maxspeed. Zaraz dam znać czy coś to dało.


  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cod nowy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych