Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Server.cfg


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 karolo_k

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:328
  • GG:
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 11.06.2009 17:13

Witam mam problem z serveran na Wilan, nikt z obsługi nie odpowiada i to juz przez 2 dni. Server nieraguje na zmiany wprowadzone do server.cfg

// Server cfg by Gry.Wilan.pl
// by Lukrec
// ver 1.0 2008-02-6
//
Config jest gotowy do rozgrywki FFA

hostname "Harmonious Gaming @ Gry.Wilan.pl"
sv_lan 1 //
Typ Serwera, 0-Internet 1-Lan

sv_visiblemaxplayers -1 // Liczba widocznych slotow na Serwerze
sv_password "hg" // Haslo wymagane do Serwera Prywatnego

rcon_password "rcon132" // Hasło rcon
sv_region 0 //Region w którym jest Serwer


Jak wchodzę na server to jego nazwa nadla jest "Nazwa Servera@wila n .pl
nie zmienia także innych wartości. Proszę o pomoc
(server restartowałem z panelu admina na stronie i przez rcon też nie pomogło)
  • +
  • -
  • 0

#2 TiTu$

    Czempion

  • Użytkownik

Reputacja: 139
Zaawansowany

  • Postów:817
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 11.06.2009 17:16

Może musisz na stronie zmienić? Nie wiem jak tam na wilian. Zerknij.
  • +
  • -
  • 0

#3 XvAK

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:44
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 11.06.2009 17:55

Zrób restart serwera lub wczytaj server.cfg przez RCON'a.
  • +
  • -
  • 0

#4 karolo_k

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:328
  • GG:
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 11.06.2009 17:59

A jaka jest komenda rcon ?? Restarty servera nic niedają.
  • +
  • -
  • 0

#5 XvAK

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:44
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 11.06.2009 18:05

rcon exec server.cfg

  • +
  • -
  • 0

#6 karolo_k

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:328
  • GG:
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 11.06.2009 18:22

Dzięki XvAK pomogło. Daje odznake ;d
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych