Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Windows 7 a Radeon 9550


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Klycior

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 43
Pomocny

  • Postów:370
  • GG:
  • Lokalizacja:Tarnowskie Góry
Offline

Napisano 10.06.2009 18:52

Witam,

Dziś postanowiłem o przejściu na Winde 7 wszystko praktycznie ładnie śmiga lecz wystąpił mi problem z kartą graficzną.

Radeon 9550 - Taką posiadam lecz sterowników nie potrafię znaleźć.

Ktoś wie gdzie ich szukać ?
  • +
  • -
  • 0

#2 XvAK

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:44
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 10.06.2009 19:31

Zainstaluj te od Visty

https://a248.e.akama... ... dm_enu.exe

A w razie problemów, wskaż plik INI ręcznie przez menadżer urządzeń.
  • +
  • -
  • 0

#3 Klycior

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 43
Pomocny

  • Postów:370
  • GG:
  • Lokalizacja:Tarnowskie Góry
Offline

Napisano 10.06.2009 20:33

Zainstalowałem już prędzej te lecz nie działają.

O te
  • +
  • -
  • 0

#4 XvAK

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:44
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 10.06.2009 20:44

Co dokładnie nie działa? wogóle. się nie instalują?

PS
To są te same co Ci podałem.
  • +
  • -
  • 0

#5 Klycior

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 43
Pomocny

  • Postów:370
  • GG:
  • Lokalizacja:Tarnowskie Góry
Offline

Napisano 10.06.2009 20:47

Wiem wiem,

Normalnie je zainstalowałem później zmieniłem jako domyślne restart systemu i błąd.

Dam RR i Ci podam.

Momento

Tutaj masz SS

Dołączona grafika
  • +
  • -
  • 0

#6 Klycior

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 43
Pomocny

  • Postów:370
  • GG:
  • Lokalizacja:Tarnowskie Góry
Offline

Napisano 12.06.2009 22:07

Można Zamknąć.

Już zmieniłem zdanie i wróciłem do xP :)
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych