Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Opera


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 c#uDy.

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:19
  • GG:
  • Lokalizacja:Gdynia
Offline

Napisano 10.06.2009 15:27

cos sie zrypało , mialem ustawione zapamietywanie hasel w operze i nagle przestało działac :o

wszystko bylo ok i teraz jak wlaczylem opere to kaplica, co nie tak jest ? rejestr czyscilem juz
  • +
  • -
  • 0

#2 TiTu$

    Czempion

  • Użytkownik

Reputacja: 139
Zaawansowany

  • Postów:817
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 10.06.2009 16:08

Mam rozumieć że pozapominałeś hasła :D? Wejdź w Narzędzia>opcje>bezpieczeństwo> i tam zobacz swoje hasła.
  • +
  • -
  • 0

#3 c#uDy.

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:19
  • GG:
  • Lokalizacja:Gdynia
Offline

Napisano 10.06.2009 17:45

nie, mam zakladki do for, itp wszedzie malem zapamietanie hasla i nick ,teraz jak chce wejsc to jest jak by wyczyszone to i gdy podaje dobre haslo i name to niezapamietuje mi opera tego ;]
zainstalowalem ff i mam to samo :|
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych