Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z RoundSound


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 M4CI3KPL

    Życzliwy

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:33
  • Imię:Maciej
  • Lokalizacja:Lublin
Offline

Napisano 23.05.2013 17:44

Witam. Mam problem z Pluginem Alternative Round Sound...

 

Wszytko pieknie wgrane..

1. Skopiowane

2. Dopisane do Plugins.ini

3. Zmienilem w RoundSuond.ini na moje sciezki i nazwy

4. Sciagnely sie przy wejscu na serwer, ale nie dzialaja..



#2 Carbon

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 33
Życzliwy

  • Postów:170
  • Imię:Kuba
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 23.05.2013 17:50

A nie wyłączałeś ich przypadkiem komendą na serwerze?


  • +
  • -
  • 0

Jeżeli Ci pomogłem, nie wahaj się i naciśnij  repup.jpg

 

 

Nie kłóć się z debilem.

Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem.


#3 Kawon

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 884
Czempion

  • Postów:5165
  • Steam:steam
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Dzierzgoń
Offline

Napisano 23.05.2013 18:12

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum

Scripting AMXX > Problemy

do

AMX Mod X > Problemy z pluginami
  • +
  • -
  • 0

DarkGL to mój autorytet.


#4 M4CI3KPL

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:33
  • Imię:Maciej
  • Lokalizacja:Lublin
Offline

Napisano 24.05.2013 11:46

Nie. Resetowalem serwer. tzn. wyłącz/wlacz.. i nie dzialaly.. probowalem tez usunac RS i wgrac od nowa, inny folder itp..

Gracze mowili ze sie pobraly, a nie dzialaly... Wiec juz nie wiem o co chodzi.. Zaraz po prostu wezme innego plugina.



#5 Carbon

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 33
Życzliwy

  • Postów:170
  • Imię:Kuba
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 24.05.2013 12:44

http://amxx.pl/topic...d-round-sounds/ jest dobry ponieważ sam go używam, napisz cvary jakie dodałeś ;)


  • +
  • -
  • 0

Jeżeli Ci pomogłem, nie wahaj się i naciśnij  repup.jpg

 

 

Nie kłóć się z debilem.

Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem.


#6 wuda

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:88
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Krzysiek
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 24.05.2013 17:18

1. Usuń rsy z FTP

2. Przekonwertuj za pomocą programy FormatFactory

3. Wrzuć na serwer pod inną nazwą.

 

Upewnij się też czy plugin nie wykazuje żadnych błedów albo sprawdź, czy Ty czasem nie zrobiłeś po drodze jakiejś literówki.


  • +
  • -
  • 0

#7 Minda

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:12
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Toruń
Offline

Napisano 24.05.2013 20:56

Na pewno muzyka źle skonwertowana mialem podobny problem...

Musi byc skonwertowana na 128 bmp o ile sie nie myle...


  • +
  • -
  • 0

#8 Carbon

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 33
Życzliwy

  • Postów:170
  • Imię:Kuba
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 25.05.2013 12:50

Na pewno muzyka źle skonwertowana mialem podobny problem...

Musi byc skonwertowana na 128 bmp o ile sie nie myle...

Nie musi być wcale skonwertowana, tylko jeżeli muzyka masz pod .waw to w pliku dopisujesz rs1.waw, jeżeli mp3 to dopisujesz rs1.mp3, tyle ;)


  • +
  • -
  • 0

Jeżeli Ci pomogłem, nie wahaj się i naciśnij  repup.jpg

 

 

Nie kłóć się z debilem.

Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem.


#9 Minda

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:12
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Toruń
Offline

Napisano 25.05.2013 15:07

 

Na pewno muzyka źle skonwertowana mialem podobny problem...

Musi byc skonwertowana na 128 bmp o ile sie nie myle...

Nie musi być wcale skonwertowana, tylko jeżeli muzyka masz pod .waw to w pliku dopisujesz rs1.waw, jeżeli mp3 to dopisujesz rs1.mp3, tyle ;)

 

 

Sory ale mialem ten sam problem, jak skonwertowalem odpowiednio rs to wszystko smigalo, a tak to ***** dzialalo...

M4ACI3K sproboj poczytac o tym troche wiecej na googlach.


  • +
  • -
  • 0

#10 Carbon

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 33
Życzliwy

  • Postów:170
  • Imię:Kuba
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 25.05.2013 15:12

 

 

Na pewno muzyka źle skonwertowana mialem podobny problem...

Musi byc skonwertowana na 128 bmp o ile sie nie myle...

Nie musi być wcale skonwertowana, tylko jeżeli muzyka masz pod .waw to w pliku dopisujesz rs1.waw, jeżeli mp3 to dopisujesz rs1.mp3, tyle ;)

 

 

Sory ale mialem ten sam problem, jak skonwertowalem odpowiednio rs to wszystko smigalo, a tak to ***** dzialalo...

M4ACI3K sproboj poczytac o tym troche wiecej na googlach.

 

Może poprostu miałeś rsy w formacie mp3 a w roundsound.ini zapisywałeś w .wav ....


  • +
  • -
  • 0

Jeżeli Ci pomogłem, nie wahaj się i naciśnij  repup.jpg

 

 

Nie kłóć się z debilem.

Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem.


#11 Minda

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:12
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Toruń
Offline

Napisano 25.05.2013 16:32

Nie, zawsze robie w .mp3...

Wiem, co mowie niech sproboje i powie czy mu pomoglo..


  • +
  • -
  • 0

#12 Kawon

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 884
Czempion

  • Postów:5165
  • Steam:steam
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Dzierzgoń
Offline

Napisano 28.05.2013 15:59

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Autor tematu zbanowany

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
  • +
  • -
  • 1

DarkGL to mój autorytet.





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych