Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

FastDL - problem


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Bumek662

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:7
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 22.05.2013 05:33

Witam nie dziala mi fast download. Moje roundsound.ini:
; CT Sounds
"sound/misc/1.mp3" "CT"
"sound/misc/2.mp3" "CT"
"sound/misc/3.mp3" "CT"
"sound/misc/4.mp3" "CT"
"sound/misc/5.mp3" "CT"
"sound/misc/6.mp3" "CT

; T Sounds

"sound/misc/7.mp3" "T"
"sound/misc/8.mp3" "T"
"sound/misc/9.mp3" "T"
"sound/misc/10.mp3" "T"
"sound/misc/11.mp3" "T"
"sound/misc/12.mp3" "T"
Wszystko ma pobierac z sound/misc/*.mp3 Ok.. To server.cfg
// NOZO CFG
hostname "SFraguj.PL [FFA] [FastDL] @ FiberHost.PL "
sv_password ""
rcon_password "********"
mp_friendlyfire "0"
mp_limitteams "0"
mp_hostagepenalty "0"
mp_roundtime "15"
mp_tkpunish "0"
mp_startmoney "800"
mp_chattime "3"
sv_maxspeed "320"
sv_cheats "0"
mp_falldamage "1"
allow_spectators "1"
decalfrequecy "50"
sv_lan "0"
secure "1"
sv_proxies "1"
sv_allowupload "1"
sv_aim "0"
pausable "0"
sv_voicequality "3"
sv_voiceenable "1"
sv_voicecodec "voice_speex"
sv_alltalk "0"
sv_downloadurl "http://fd.fiberhost.pl/s2301/cstrike/"
sv_allowdownload "1"
sv_region "3"
sv_rcon_banpenalty "60"
sv_rcon_minfailures "5"
sv_rcon_minfailuretime "30"
mp_logdetail "3"
mp_logmessages "1"
mp_timelimit "20"
mp_autokick "0"
mp_autoteambalance "0"
mp_c4timer "35"
mp_flashlight "1"
mp_footsteps "1"
mp_forcechasecam "0"
mp_freezetime "0"
Wszystko na fast download jest sprawdzcie. Co jest zle?
  • +
  • -
  • 0

#2 Pan Marian

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 89
Zaawansowany

  • Postów:283
  • Imię:Marian
  • Lokalizacja:इंटरनेट
Offline

Napisano 22.05.2013 05:57

Spróbuj zrestartować serwer, po każdych zmianach, jakie zajdą w server.cfg trzeba najzwyczajniej zrestartować serwer



#3 Bumek662

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:7
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 22.05.2013 06:54

Zrestartowałem już kilka razy.

Do zamkniecia, to byla wina po stronie fiberhosta. ;P
  • +
  • -
  • 0

#4 Kawon

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 884
Czempion

  • Postów:5165
  • Steam:steam
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Dzierzgoń
Offline

Napisano 22.05.2013 11:41

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Temat zamknięty na prośbę użytkownika.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
  • +
  • -
  • 0

DarkGL to mój autorytet.





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych