Jak usunąć serwer z amxbansa
Best Answer
Carbon
17.05.2013 16:52
no tak znalazłem, jest to public_html/bany/include/config.inc.php
Tylko w której linijce zmienić passy ???
To jest dokładny błąd który wyskakuje w amxbansie po zmianie hasła mysql
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'cscover_parys'@'127.0.0.1' (using password: YES) in /home/cscover/public_html/bany/include/config.inc.php on line 46 Access denied for user 'cscover_parys'@'127.0.0.1' (using password: YES)
Oo fajnie mam Taka prosta rzecz heh wystarczyło zmienić passy w db.config.inc.php
Temat do zamknięcia.
Go to the full post
Carbon
17.05.2013
Witam. Chciałbym usunąć niechciany serwer z amxbansa, dlatego ponieważ odszedł on do innej sieci a nadal korzysta z mojego amxbansa, czego nie chce. Oczywiście usuwał poprzez cpanel forum, ale po zmianie mapy serwer wracał. H@ niechcianego serwera nie chce usunąć danych do amxbansa. Proszę o szybką pomoc, ponieważ ten serwer tylko mi zaśmieca swoimi banami
Posiadam amxbansa 1.6.1 final
Edited by Carbon, 17.05.2013 15:59.
Amaroq
17.05.2013
sNH.
17.05.2013
Znajdź ręczne dodawanie serwera i zrób to w drugą stronę. Myślę, że powinno pomóc Chyba, że znasz się na bazach i wiesz gdzie czego szukać
Carbon
17.05.2013
Chciałem zmienić poprostu hasło do bazy danych, ale gdy to zrobiłem to w amxbansie ale wyskoczyło mi takie coś
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'login'@'localhost' (using password: YES) in /home/cscover/public_html/bany/config...........
Ja ogarniam mysql itd, więc jeżeli jest jakiś sposób trudny ale skuteczny to zrobię to
Edited by Carbon, 17.05.2013 16:15.
Amaroq
17.05.2013
Amaroq
17.05.2013
Best Answer
Carbon
17.05.2013
no tak znalazłem, jest to public_html/bany/include/config.inc.php
Tylko w której linijce zmienić passy ???
To jest dokładny błąd który wyskakuje w amxbansie po zmianie hasła mysql
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'cscover_parys'@'127.0.0.1' (using password: YES) in /home/cscover/public_html/bany/include/config.inc.php on line 46 Access denied for user 'cscover_parys'@'127.0.0.1' (using password: YES)
Oo fajnie mam Taka prosta rzecz heh wystarczyło zmienić passy w db.config.inc.php
Temat do zamknięcia.
Edited by Carbon, 17.05.2013 16:47.