←  Pytania

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

GmAMXBans
Jak usunąć serwer z amxbansa

Best Answer Carbon 17.05.2013 16:52

no tak znalazłem, jest to public_html/bany/include/config.inc.php 

Tylko w której linijce zmienić passy  ??? :(

To jest dokładny błąd który wyskakuje w amxbansie po zmianie hasła mysql

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'cscover_parys'@'127.0.0.1' (using password: YES) in /home/cscover/public_html/bany/include/config.inc.php on line 46
Access denied for user 'cscover_parys'@'127.0.0.1' (using password: YES)

Oo fajnie mam :) Taka prosta rzecz heh wystarczyło zmienić passy w db.config.inc.php :P

Temat do zamknięcia.

Go to the full post
Locked

• +
  • -
Carbon's Photo Carbon 17.05.2013

Witam. Chciałbym usunąć niechciany serwer z amxbansa, dlatego ponieważ odszedł on do innej sieci a nadal korzysta z mojego amxbansa, czego nie chce. Oczywiście usuwał poprzez cpanel forum, ale po zmianie mapy serwer wracał. H@ niechcianego serwera nie chce usunąć danych do amxbansa. Proszę o szybką pomoc, ponieważ ten serwer tylko mi zaśmieca swoimi banami ;)

Posiadam amxbansa 1.6.1 final

Edited by Carbon, 17.05.2013 15:59.

• +
  • -
Amaroq's Photo Amaroq 17.05.2013

Usuń serwer z bazy MySQL oraz zmień dane użytkownika do bazy i po tym tamten serwer nie powinien się już połączyć.

• +
  • -
sNH.'s Photo sNH. 17.05.2013

Znajdź ręczne dodawanie serwera i zrób to w drugą stronę. Myślę, że powinno pomóc :D Chyba, że znasz się na bazach i wiesz gdzie czego szukać

• +
  • -

Chciałem zmienić poprostu hasło do bazy danych, ale gdy to zrobiłem to w amxbansie ale wyskoczyło mi takie coś

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'login'@'localhost' (using password: YES) in /home/cscover/public_html/bany/config...........

Ja ogarniam mysql itd, więc jeżeli jest jakiś sposób trudny ale skuteczny to zrobię to ;)

Edited by Carbon, 17.05.2013 16:15.

• +
  • -

Prawdopodobnie instalowałeś amxbans na tym użytkowniku bazy musisz znaleźć odpowiedni plik konfiguracyjny, na ftp strony, z hasłem i nazwą użytkownika do bazy i zmienić hasło w tym pliku na nowe. Ten plik nazywa się chyba config.php albo config.inc.php o ile mnie pamięć nie myli to jest w katalogu include tam gdzie masz zainstalowanego amxbansa

• +
  • -

w config.inc.php, tylko w którym miejscu ;/ nie ma nigdzie danych mysql ;/

• +
  • -

Pamiętam tylko, że był to jakiś plik config a patrzałeś w głównym katalogu amxbans czy nie ma żadnego pliku config.php, niestety nie mogę powiedzieć dokładnie gdzie jest, ponieważ już dawno nie instalowałem bansa

• +
  • -
Best Answer Carbon's Photo Carbon 17.05.2013

no tak znalazłem, jest to public_html/bany/include/config.inc.php 

Tylko w której linijce zmienić passy  ??? :(

To jest dokładny błąd który wyskakuje w amxbansie po zmianie hasła mysql

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'cscover_parys'@'127.0.0.1' (using password: YES) in /home/cscover/public_html/bany/include/config.inc.php on line 46
Access denied for user 'cscover_parys'@'127.0.0.1' (using password: YES)

Oo fajnie mam :) Taka prosta rzecz heh wystarczyło zmienić passy w db.config.inc.php :P

Temat do zamknięcia.

Edited by Carbon, 17.05.2013 16:47.
Locked