Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z myszą po wgraniu "starego csa" przed aktualizacjaAkceleracja myszy


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 zeeold

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:1
  • Lokalizacja:Rdy
Offline

Napisano 15.05.2013 14:06

A więc postanowiłem sobie przywrócic "starego csa" ktory byl przed aktualizacja. Wszystko działało jak nalezy lecz jest jeden problem. Jest akceleracja :/ Nie da się na tym chodzic a co najwazniejsze nawet strzelać... Wszystkie komendy startowe które są do wyłączenia akceleracji myszki nie działaja :/ próbowałem wszystkiego i dalej nic... Ktoś ma jakiś pomysł jak można to naprawic lub miał taki sam problem i go rozwiązał?

 






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych