Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Błąd w stylu (?)


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 mrdrifter

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:11
  • Imię:Piotrek
Offline

Napisano 09.05.2013 12:17

Siemanko.. :D Zgłaszam błąd (na tym forum pierwszy raz ; o) Gdy chcę zminimalizować belkę z działami przenosi mnie na samą górę a belka jest dalej. Pozdrawiam wszystkich Użytkowników, Moderatorów i Administratorów.
  • +
  • -
  • 0

#2 Makale

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 12
Początkujący

  • Postów:231
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 09.05.2013 14:02

Napisz jeszcze, którego stylu używasz.

 

EDIT:

Mi wszystko działa. Weź ctrl+shift+del i pousuwaj ciasteczka, pamięc podręczną etc. Powinno pomóc.

Pochwal się też przeglądarką.


Użytkownik Makale edytował ten post 09.05.2013 14:03

  • +
  • -
  • 0

Poszukuję: serwerów do sieci, grafika do sieci oraz kilku stron WWW (prywatnych), adminów na serwery, itp.

Szukasz zajęcia na wolne chwile ? Pisz !

b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png

Zapraszam !


#3 mrdrifter

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:11
  • Imię:Piotrek
Offline

Napisano 09.05.2013 15:53

Bardzo mi przykro ale nie działa.
Na obu stylach.

Google chrome (najlepsza).

BTW. Masz mnie z idiotę i myślałeś że nie oczyściłem cookie i nie odświeżyłem strony?

Tutaj macie mały bonuskik entery nie działają i http://i.imgur.com/Gf53CwT.png ~ edytor się pokazuje

Użytkownik mrdrifter edytował ten post 09.05.2013 16:10

  • +
  • -
  • 0

#4 GwynBleidD

    Godlike

  • Administrator

Reputacja: 1849
Godlike

  • Postów:3066
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Przemyśl
Offline

Napisano 09.05.2013 17:38

Masz błąd jakiś konkretniejszy. Wyczyść RĘCZNIE ciasteczka ze strony amxx.pl. Wszystkim pomagało to na spoilery i inne tego typu...


  • +
  • -
  • 1
NIE pomagam na PW. Nie trudź się, na zlecenia nie odpiszę... Od pomagania jest forum.
NIE zaglądam w tematy wysłane na PW. Jeśli są na forum to prędzej czy później je przeczytam. Jeśli mam co w nich odpisać, to odpiszę.
 
1988650.png?theme=dark

#5 mrdrifter

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:11
  • Imię:Piotrek
Offline

Napisano 09.05.2013 18:42

Tak, wiem. Próbowałem również na innej przeglądarce i nie działało bardzo dziwne. Pozdrawiam nie jest to do końca wyjaśnione ale temat można zamknąć.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych