Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problemikk . . .


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Qbasss

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:84
  • GG:
  • Lokalizacja:de_westwood
Offline

Napisano 06.06.2009 21:27

Witam. Wczoraj zrobilem moj serwer na 2 protokoly wydawalo mi sie ze wszystko chula ale nie ma graczy na serwie a serw jest widoczny w wyszukiwarkach i widac ze ktos sie laczy ale nie moze wbic. . . A mi w consoli pokauje tak


Dropped [UnReg] [NoLAC]-=PiFFko=- from server
Reason: Client sent 'drop'
Dropped !!!47!!! from server
Reason: Timed out

To jest nie mozliwe zeby ok 500 ludzi dziennie anulowalo wbijanie na serwer co to moze byc ?
  • +
  • -
  • 0

#2 BloodY

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:1
  • Lokalizacja:Zgierz
Offline

Napisano 06.06.2009 21:30

Widocznie coś z tym protokołem jest źle, skoro ty możesz wbic, to niby wszystko ok, ale spróbuj wgrac to od nowa, tylko może inną wersje jakąś ;)
  • +
  • -
  • 0

#3 Qbasss

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:84
  • GG:
  • Lokalizacja:de_westwood
Offline

Napisano 06.06.2009 21:36

nie to na pewno nie od tegoo

ktos wie o co chodzi z time out i ogolnie ?

Juz wiem czemu nie moga wbic taki komunikat im wyskakuje :
Dołączona grafika
a jak wywale ten plug z tym plikiem to nastepny sie pokazuje
Co moge z tym zrobic?
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych