Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

[ROZWIĄZANE] Powiadomienie, gdy moderator ( bądź ktoś z rangą wyżej ) umieścił 'znacznik' w Twoim poście


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
15 odpowiedzi w tym temacie

#1 GT Team

    Ten lepszy xD

  • Zbanowany

Reputacja: 321
Wszechpomocny

  • Postów:1435
  • GG:
  • Imię:Tomasz i Grzegorz
  • Lokalizacja:Wojkowice
Offline

Napisano 04.05.2013 17:53

Przydało by się dodać 'powiadomienie' do tego, gdy ktoś z moderatorów dodał takie cuś w Twoim* Poście
* - Jeżeli dałem post np treśc.
Ala ma kota
To gdy któryś z moderatorów da właśnie takie coś ( patrz obrazek )
to przychodzi mi powiadomienie
beztytuuomj.png
Kawon (05.05.2013 15:28):
`takie cuś` nazywa się notatką.
(07.05.2013 15:03):
test dla Patryka

Nowa wersja Tower Defense 0.2 Alpha | Inne Mody -> Nowości

 


#2 sebul

    Godlike

  • Junior Admin

Reputacja: 2016
Godlike

  • Postów:5411
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Ostrołęka
Offline

Napisano 04.05.2013 19:33

Przecież to już jest, zainteresuj się swoimi ustawieniami powiadomień swojego profilu.
  • +
  • -
  • 0
Posiadam TBM (inaczej PTB), które działa dużo lepiej niż zwykłe PTB, nawet na modach z lvlami. Zainteresowany? Proszę bardzo
Generator tabeli expa - aż do 103600 poziomu

#3 Gość_21977_*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 05.05.2013 10:14

Powiedz, o jaki "znacznik" chodzi, wystarczy prostego hooka z przeciążeniem akcji napisać.



#4 GT Team

    Ten lepszy xD

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 321
Wszechpomocny

  • Postów:1435
  • GG:
  • Imię:Tomasz i Grzegorz
  • Lokalizacja:Wojkowice
Offline

Napisano 05.05.2013 12:32

Spójrz na ten obrazek co jest w 1 poście. Gdy moderator napisał takim 'czymś' w moim poście, to przychodzi mi powiadomienie. @Sebul - wszystko mam włączone w opcjach
(05.05.2013 15:57):
btw. my chyba mamy wersję notatek pavulona bez powiadomień, no nie?

Nowa wersja Tower Defense 0.2 Alpha | Inne Mody -> Nowości

 


#5 Gość_Joachim_*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 05.05.2013 16:28

Odwiedź ten temat :)



#6 sharkowy

    Lokalna anomalia sejsmiczna o nieustalonej genezie.

  • Przyjaciel

Reputacja: 71
Pomocny

  • Postów:1913
Offline

Napisano 05.05.2013 16:42

Odwiedź ten temat  :)


Czytałeś ten temat w ogóle?

Benio101 (41 minut temu):
btw. my chyba mamy wersję notatek pavulona bez powiadomień, no nie?


No tak
  • +
  • -
  • 0

2011 - Admin FFA

2011 ~ 2012 - Support Team

2012 ~ 2014 - Moderator

2014 - Junior Admin

2015 - Przyjaciel  R.I.P. sharkowy :(

 


#7 Gość_Joachim_*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 05.05.2013 17:02

Tak. A czytałeś link, który umieściłem? Wystarczy, żeby pogrzebać w modyfikacji :)



#8 GT Team

    Ten lepszy xD

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 321
Wszechpomocny

  • Postów:1435
  • GG:
  • Imię:Tomasz i Grzegorz
  • Lokalizacja:Wojkowice
Offline

Napisano 05.05.2013 17:47

To można coś takiego dorobić/dodać ?

Co nowego w tej wersji? 1.1.0 (Zobacz pełną listę zmian)

    Dodane powiadomienia
Forum używa jakiej wersji ?

Nowa wersja Tower Defense 0.2 Alpha | Inne Mody -> Nowości

 


#9 sharkowy

    Lokalna anomalia sejsmiczna o nieustalonej genezie.

  • Przyjaciel

Reputacja: 71
Pomocny

  • Postów:1913
Offline

Napisano 05.05.2013 19:35

Tak. A czytałeś link, który umieściłem? Wystarczy, żeby pogrzebać w modyfikacji :)



No to miłego grzebania, za te notki z powiadomieniami Pavulon życzy sobie 25zł.

Forum używa jakiej wersji ?


Tej bez powiadomień.

Użytkownik sharkowy edytował ten post 05.05.2013 19:39

  • +
  • -
  • 0

2011 - Admin FFA

2011 ~ 2012 - Support Team

2012 ~ 2014 - Moderator

2014 - Junior Admin

2015 - Przyjaciel  R.I.P. sharkowy :(

 


#10 GT Team

    Ten lepszy xD

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 321
Wszechpomocny

  • Postów:1435
  • GG:
  • Imię:Tomasz i Grzegorz
  • Lokalizacja:Wojkowice
Offline

Napisano 06.05.2013 07:27

A pavulon nie może skombinować za free ;D ? Temat do zamknięcia

Nowa wersja Tower Defense 0.2 Alpha | Inne Mody -> Nowości

 


#11 sebul

    Godlike

  • Junior Admin

Reputacja: 2016
Godlike

  • Postów:5411
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Ostrołęka
Offline

Napisano 06.05.2013 09:04

swqedwq.jpg
Tylko teraz w sumie nie wiem która to opcja z ustawień, bo jakoś nic mi nie pasuje.
sebul (06.05.2013 09:05):
Ale to może będzie to "Powiadamiaj o nowych komentarzach".

  • +
  • -
  • 0
Posiadam TBM (inaczej PTB), które działa dużo lepiej niż zwykłe PTB, nawet na modach z lvlami. Zainteresowany? Proszę bardzo
Generator tabeli expa - aż do 103600 poziomu

#12 GT Team

    Ten lepszy xD

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 321
Wszechpomocny

  • Postów:1435
  • GG:
  • Imię:Tomasz i Grzegorz
  • Lokalizacja:Wojkowice
Offline

Napisano 06.05.2013 13:22

Mi nic takiego nie pokazuje. Mam wszystko włączone w powiadomieniach.
(06.05.2013 15:47):
Mnie też nie.
Pracujemy nad tym.
sebul (06.05.2013 18:36):
A ja kilka miesięcy temu zmieniałem coś w ustawieniach powiadomień i od tamtej pory każda notatka dodana do mojego postu wyświetla się właśnie w tych powiadomieniach. Widocznie teraz (czy jeszcze wcześniej) ktoś coś gdzieś popsuł i opcja ta zniknęła z ustawień ^ ^
Bo jakby nie patrzeć mi ciągle te powiadomienia działają.
(06.05.2013 19:59):
i chyba tak będzie, bo hook czyta klucz, którego nie ma w ustawieniach
(06.05.2013 20:00):
a treść tych powiadomień sam konfigurowałem przy portowaniu apki pod 3.4, tylko nie wiem, co się stało z kluczem, bo go nie ruszałem.

Nowa wersja Tower Defense 0.2 Alpha | Inne Mody -> Nowości

 


#13 Raen

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 158
Profesjonalista

  • Postów:536
  • GG:
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:......
Offline

Napisano 06.05.2013 19:48

sebul daj screena twoich ustawień to sobie porównamy ;D


  • +
  • -
  • 0

angel-little.png


#14 GT Team

    Ten lepszy xD

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 321
Wszechpomocny

  • Postów:1435
  • GG:
  • Imię:Tomasz i Grzegorz
  • Lokalizacja:Wojkowice
Offline

Napisano 06.05.2013 20:11

Widzę, że to forum idzie na przód. Oby tak dalej :)

Nowa wersja Tower Defense 0.2 Alpha | Inne Mody -> Nowości

 


#15 Gość_21977_*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 07.05.2013 14:57   Najlepsza odpowiedź

Dokładnie, problemem był brak takiej opcji w ustawieniach.

Opcja została dodana, powiadomienia o dodanej notatce winny się już pojawić bez względu na ustawienia.

 

notki.png



#16 Adminek AMXX.PL

    Admin :)

  • Bot

Reputacja: 156
Profesjonalista

  • Postów:7179
  • Lokalizacja:AMXX.PL
Offline

Napisano 07.05.2013 16:11

Wiadomość wygenerowana automatycznie

Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Rozwiązane

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych