Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

bug ze sklepem ? gracze mogą kupować w sklepie dla vipa


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Warjat

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 25
Życzliwy

  • Postów:193
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 03.05.2013 00:39

Witam jak w temacie czy oby na pewno dobrze ten kawałek kodu jest dobrze złożony ? bo mi się wydaje że nie skoro gracz może zakupić coś w sklepie dla vipa znaczy że coś jest nie tak dlatego proszę o pomoc jeśli coś jest nie tak

public buyrune(id)
{
	new MyMenu=menu_create(get_user_flags(id) & ADMIN_LEVEL_H ? "Sklep Vip":"Sklep","select_rune_menu");
	menu_additem(MyMenu,"Ulepsz Przedmiot","",0,_)
	menu_additem(MyMenu,"Wylosuj Przedmiot","",0,_)
	
	menu_setprop(MyMenu,MPROP_EXITNAME,"Wyjscie");
	
	menu_setprop(MyMenu,MPROP_PERPAGE,7)
	
	menu_display(id, MyMenu,0);
	return PLUGIN_HANDLED;
}
public select_rune_menu(id, menu, item){
	client_cmd(id, "spk diablosound/wybierz")
	if(item == MENU_EXIT){
		menu_destroy(menu);
		otwarte_menu[id] = false
		return PLUGIN_HANDLED;
	}
	switch(item) 
	{ 
		case 0: 
		{
			if (!UTIL_Buyformoney(id,get_user_flags(id) & ADMIN_LEVEL_H ? 5000:9000))
				return PLUGIN_HANDLED
			
			upgrade_item(id)
		}
		case 1: 
		{	
			if (!UTIL_Buyformoney(id,get_user_flags(id) & ADMIN_LEVEL_H ? 3500:5000))
				return PLUGIN_HANDLED
			award_item(id,0)
			client_print(id,print_center,"Wylosowales przedmiot!!")
			return PLUGIN_HANDLED
		}
	}
	otwarte_menu[id] = false	
	return PLUGIN_HANDLED;

Mi się zdaje że zamist

new MyMenu=menu_create(get_user_flags(id) & ADMIN_LEVEL_H ? "Sklep Vip":"Sklep","

Dodać tak 

new MyMenu=menu_createif(!(get_user_flags(id) & ADMIN_LEVEL_H)) "Sklep Vip":"Sklep","

I tutaj też jest problem bo nie wiem co dodać pomiędzy

new MyMenu=menu_create<jaki znak ?>if(!(get_user_flags(id) & ADMIN_LEVEL_H)) "Sklep Vip":"Sklep","

Proszę o pomoc 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rozwiązałem sam , przepraszam za kłopot , napisałem od nowa + dodałem info w hud


Użytkownik Warjat edytował ten post 03.05.2013 01:08

  • +
  • -
  • 0

#2 sebul

    Godlike

  • Junior Admin

Reputacja: 2016
Godlike

  • Postów:5411
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Ostrołęka
Offline

Napisano 03.05.2013 01:52

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Temat zamknięty na prośbę użytkownika.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
  • +
  • -
  • 0
Posiadam TBM (inaczej PTB), które działa dużo lepiej niż zwykłe PTB, nawet na modach z lvlami. Zainteresowany? Proszę bardzo
Generator tabeli expa - aż do 103600 poziomu




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych