Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

sklep


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 ...

    Wszechmogący

  • Zbanowany

Reputacja: 166
Profesjonalista

  • Postów:612
  • Lokalizacja:Jasło
Offline

Napisano 06.06.2009 12:46

Witam. Zrobilem plugin ze sklepem ale cos nie chce dzialac.. (po ostatniej edytacji)

juz nie wazne <img src='http://amxx.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/tongue.gif' class='bbc_emoticon' alt=':P' />
bledow przy kompilacji nie ma, w logach pusto.. a po wpisaniu komend nic sie nie dzieje.. co moze byc zle ?

#2 naven

    Hero

  • Power User

Reputacja: 200
Profesjonalista

  • Postów:1088
  • GG:
  • Imię:Adam
  • Lokalizacja:Cieszyn
Offline

Napisano 06.06.2009 18:40

co dodałeś w ostatniej "edytacji"?
  • +
  • -
  • 0

#3 ...

    Wszechmogący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 166
Profesjonalista

  • Postów:612
  • Lokalizacja:Jasło
Offline

Napisano 06.06.2009 18:57

a bo ja wiem ;P
napisal bym gdybym pamietal.. wszystko troche pozmienialem

#4 ...

    Wszechmogący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 166
Profesjonalista

  • Postów:612
  • Lokalizacja:Jasło
Offline

Napisano 06.06.2009 19:37

usunalem ten kod
register_logevent( "logevent_round_start", 2, "1=Round_Start" );
    register_event( "DeathMsg", "Hook_Deathmessage", "a" );
i smiga :|
dziwne :D




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych