←  Problemy

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

[ROZWIĄZANE] Vote map , i mapy

Best Answer Jenot 30.04.2013 19:42

Wgraj ten plugin. Ustaw odpowiednio cvary i wyłącz plugin, który obecnie u Ciebie zmienia mapki (postaw przed jego nazwą w plugins.ini średnik - ";")

Go to the full post
Locked

• +
  • -
Kosmiczny's Photo Kosmiczny 30.04.2013

Witam. Moim 1 probleme jest to iż votemap zbyt wczesnie wyskakuje . Ustawiony czas mapy trwania : 20 minut . Vote map wyskakuje po 11-13 minutach . Nie moge się z tym uporać , możliwe że wgrac inny plugin na vote , ale nie wiem . Drugim problemem jest to iż dodałem nowe mapy do głosowania na serwer . Np : Dust2x2 , westwood big . Sa one oczywiscie w vote map , po ich wybraniu np : dust2x2 mapa niby ma byc w next rundzie . Po załadowaniu mapy jest ta sama co mape temu czyli była np : de_aztec po vote ma być dust2x2 , a jest znów de_aztec . Co najdziwniejsze gdy zmienie mape jako admin , normalnie działa każda dodana mapa , ale przy vote nie . proszę o szybką pomoc . Z góry dziękuje . :)

• +
  • -
StormShadow's Photo StormShadow 30.04.2013

A jakiego pluginu używasz ? Mapchooser czy coś takiego wyłączony ?

• +
  • -
Best Answer Jenot's Photo Jenot 30.04.2013

Wgraj ten plugin. Ustaw odpowiednio cvary i wyłącz plugin, który obecnie u Ciebie zmienia mapki (postaw przed jego nazwą w plugins.ini średnik - ";")

• +
  • -
Kosmiczny's Photo Kosmiczny 01.05.2013

Mapchooser i jest on dokładnie włączony + Galileo , ale wątpie czy to coś może przeszkadzać .

• +
  • -
Gab's Photo Gab 01.05.2013

Oczywiście, że może. Przetestuj oba osobno.

• +
  • -
Kosmiczny's Photo Kosmiczny 01.05.2013

Oczywiście przetestowałem oba pliki . Wyłączyłem z użytku standardowe vote map , wgrałem mapchooser4 i wszystko się uprało samo :). Dziękuje za pomoc Jenot, i kolege wyżej :)
Locked