Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Mały problem z tekstem .sma


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 iprim

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:23
  • GG:
  • Lokalizacja:Kulesze Koscielne
Offline

Napisano 25.04.2013 17:19

Ten tekst:



	new opis2[416+MAX_WIELKOSC_OPISU];
	format(opis2, charsmax(opis2), "\r[\dCall of Duty MoD \rby \yPiroPOL]^n\r[\dForum\r: \yCs-monster.xaa.pl\r]^n^n^n\r[\dPerk\y: \r%s]^n\r[\dOpis\y: \r%s]", nazwy_perkow[perk], opis_perku);
	show_menu(id, 1023, opis2);

jest nieprawidłowy, niemoge znaleść ss który zrobilem zeby pokazac co jest zle ale chodzi o to ze teks jest biały i widac znaki typu " /r" itp. 

Sprawa jest prosta, trzeba skasować odstępy a może coś dopisać ?


  • +
  • -
  • 0

Potrzebujesz szybko reklam dla swojej sieci ?

Wybijacz.pl- Rozkręcimy za ciebie!

index.png?ip=codmod.gramytu.net:27015
 


#2 Hefal

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:55
  • GG:
  • Imię:Jakub
  • Lokalizacja:Obra
Offline

Napisano 25.04.2013 17:24


jest nieprawidłowy, niemoge znaleść ss który zrobilem zeby pokazac co jest zle ale chodzi o to ze teks jest biały i widac znaki typu " /r" itp. 
Sprawa jest prosta, trzeba skasować odstępy a może coś dopisać ?

 

Możesz trochę jaśniej ? 

 

Jeżeli nie chcesz żeby było

 

"tekst"

 

"tekst"

 

to za odstępy odpowiada to ^n


Zapraszam na NiceFrag.xaa.pl [CoD 45k][Fast DL] : 91.204.163.150:27044

b_350_20_0716B0_B40808_DAD101_000000.png


#3 iprim

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:23
  • GG:
  • Lokalizacja:Kulesze Koscielne
Offline

Napisano 25.04.2013 18:21

 


jest nieprawidłowy, niemoge znaleść ss który zrobilem zeby pokazac co jest zle ale chodzi o to ze teks jest biały i widac znaki typu " /r" itp. 
Sprawa jest prosta, trzeba skasować odstępy a może coś dopisać ?

 

Możesz trochę jaśniej ? 

 

Jeżeli nie chcesz żeby było

 

"tekst"

 

"tekst"

 

to za odstępy odpowiada to ^n

 

 

Powinno to wyglądać tak:

perki.png

 

A jest całe białe i widać ten " kod " czyli " 

"\r[\dCall of Duty MoD \rby \yPiroPOL]^n\r[\dForum\r: \yCs-monster.xaa.pl\r]^n^n^n\r[\dPerk\y: \r%s]^n\r[\dOpis\y: \r%s]" "


  • +
  • -
  • 0

Potrzebujesz szybko reklam dla swojej sieci ?

Wybijacz.pl- Rozkręcimy za ciebie!

index.png?ip=codmod.gramytu.net:27015
 


#4 Hefal

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:55
  • GG:
  • Imię:Jakub
  • Lokalizacja:Obra
Offline

Napisano 25.04.2013 19:10

\


"\r[\dCall of Duty MoD \rby \yPiroPOL]^n\r[\dForum\r: \yCs-monster.xaa.pl\r]^n^n^n\r[\dPerk\y: \r%s]^n\r[\dOpis\y: \r%s]" "

 

Spróbuj na to : 

[\rCall of Duty MoD \rby \yPiroPOL]^n[\rForum\r: \yCs-monster.xaa.pl\r]^n^n^n[\rPerk\y: \r%s]^n[\rOpis\y: \r%s]


Bo w tych nowych czyta tylko chyba \r i \y


Zapraszam na NiceFrag.xaa.pl [CoD 45k][Fast DL] : 91.204.163.150:27044

b_350_20_0716B0_B40808_DAD101_000000.png





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych