Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nie dziala [Ciche chodzenie]


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 kujawa21

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:46
  • Imię:przemek
  • Lokalizacja:szczecin
Offline

Napisano 23.04.2013 22:18

Na Serwerze nie mam zadnych klas  jak  ide na SHIFT  to i tak slychac kroki jak bym biegl a w grze ide  powoli..  Samo poruszanie dziala ,ale dzwiek nie wycisza sie.


  • +
  • -
  • 0

#2 rivit

    Wszechwiedzący

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:543
  • GG:
  • Imię:Albert
  • Lokalizacja:Kombornia
Offline

Napisano 26.04.2013 19:30

mialem to.
Reinstal csa pomogl.
Skopiuj sobie najeazneijsze pliki i po reinstalu wrzuc.

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png 46.29.20.162:25028

SPRZEDAM CoD MoD'a (+klasy,perki, pluginy) info na pw lub gg

Rivit.gif

 

 





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych