Witam. Mam dość dziwny problem. Posiadam serwer non steam bf2 teamplay, i nie wiem czemu nikt nie wbija. Reklamy są, chyba już na wszystkich forach. Proszę was o opinie co dodać/ująć.
Pozdrawiam i Dziękuję!
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Czemu gracze nie wchodza? :-/
Napisano 23.04.2013 16:58
Napisano 23.04.2013 17:13
Może zbyt słaba reklama? słaby hosting niedopracowane pluginy?
Zapraszam Serdecznie Na Cod Mod'a [401 lvl]
Napisano 23.04.2013 17:15
Proś kumpli, żeby grali. A jak masz ochotę tracić kasę to:
http://c*****nfo/boosted-servers/
http://www.adtaily.pl/
Napisano 23.04.2013 17:30
@adif11 Reklama raczej dobra czytelna. Pluginy; są dopracowane lagów nie ma wszystko działa ok. Co do hostingu, raczej nie ma zastrzeżeń.
@Gab Za dużo kumpli grających w cs'a nie mam ale dziś w budzie dałem im reklame może wbiją P.S dzięki za te linki popatrze.
Napisano 23.04.2013 22:33
podbijam, istnieje serwer na puchatku, jak wiadomo, 4fun, ffa zapelnione, ale zombie stoi prawie puste, gdzie polecacie reklame kupić
Napisano 24.04.2013 10:21
Wiesz co, szczerze powiedziawszy reklamy na stronach w odpowiednich to tego działach nic nie dają, wątpię, że tam ktoś w ogóle zagląda, chyba, że zauważy ładną nazwę tematu z dopiskiem 'KONKURS, WYGRAJ COŚTAM'.
To graczy zachęca, oczywiście jeżeli nagrody ich zachęcą.
Radzę Ci nie inwestować w cssetti, ponieważ większość graczy z tego co się dowiedziałem to rumuni, czy nie wiadomo kto.
Najlepiej jest wykupić reklamę w Złotych Serwerach na wiaderku lub po prostu najłatwiejszy sposób, oraz czasami najlepszy to wchodzić na serwery, pisać IP serwera i dopisywać, że za grę dostaną VIPa/Admina czy tam co zaoferujesz
Miłego rozkręcania!
Napisano 24.04.2013 10:41
Ż E N A D A jak się ma reklamy to trzeba grać chyba nie? Myślisz że ktoś Ci wbije na serwer na którym nikt nie gra mimo że masz reklamy? Na pewno nie ja... Zbiera się kumpli gra się kilka razy dziennie po godzinie dwie i efekty są...
Napisano 24.04.2013 19:23
najłatwiejszy sposób, oraz czasami najlepszy to wchodzić na serwery, pisać IP serwera i dopisywać, że za grę dostaną VIPa/Admina czy tam co zaoferujesz
Niżej upaść chyba nie można - wbiją jedynie ofermy "z językiem na Admina" i cheaterzy..
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych