Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
- - - - -

Use Button Once


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
78 odpowiedzi w tym temacie

#21 Grosik

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • GG:
  • Lokalizacja:Osiek
Offline

Napisano 13.07.2009 23:57

Ja bym jeszcze zmienił, że jak TERRORYSTA wpisze /free to jest free a nie że ct votuje :]
  • +
  • -
  • 0

#22 R3X

    Godlike

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 2960
Godlike

  • Postów:4247
  • Lokalizacja:Nie
Offline

Napisano 15.07.2009 10:58

Grosik, dodam to do wersji v.1.2.1 wraz z możliwością ograniczenia użyć komendy
  • +
  • -
  • 0

#23 R3X

    Godlike

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 2960
Godlike

  • Postów:4247
  • Lokalizacja:Nie
Offline

Napisano 15.07.2009 20:37

Update v1.2.1
  • +
  • -
  • 0

#24 R3X

    Godlike

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 2960
Godlike

  • Postów:4247
  • Lokalizacja:Nie
Offline

Napisano 27.07.2009 14:33

v1.3

+edytor czasowy (opóźnienia)
+integracja z Restore Buttons - przywracanie guzików na początku rundy
  • +
  • -
  • 0

#25 Pro Noob

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:148
  • Lokalizacja:Katowice
Offline

Napisano 31.08.2009 14:25

Ja bym jeszcze zmienił, że jak TERRORYSTA wpisze /free to jest free a nie że ct votuje :]


Ściągnąłem update ale ciągle widzę że jak CT wpisze /free to jest vote na free run...
Da rade tak zrobić żeby komenda była tylko dla TT i nie w postaci vota, tylko jak TT wpisze /free to od razu sie włącza free run?

[ Dodano: 31-08-2009, 15:57 ]
Ok po głębszym zapoznaniu sie z updatem widzę że jak terro wpisze /free to automatycznie włącza sie free run czyli dokładnie tak jak chciałem.
Teraz prośba, da rade komende /free wyłączyć dla graczy w CT?
  • +
  • -
  • 0

#26 R3X

    Godlike

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 2960
Godlike

  • Postów:4247
  • Lokalizacja:Nie
Offline

Napisano 31.08.2009 17:05

if(get_pcvar_num(gcvarPrivilege)!=0 && !gbFreeRun && get_user_team(id)==1){
		ColorChat(id, GREEN, "[FreeRun]^x01 %L",id,"FREERUN_TT_DECIDED");
		makeFreeRun(true);
		return PLUGIN_HANDLED;
	}
zamień na
if(get_pcvar_num(gcvarPrivilege)!=0 && !gbFreeRun && get_user_team(id)==1){
		ColorChat(id, GREEN, "[FreeRun]^x01 %L",id,"FREERUN_TT_DECIDED");
		makeFreeRun(true);
		
	}
	return PLUGIN_HANDLED
;
Przy kompilacji dostaniesz warning, zignoruj go
  • +
  • -
  • 0

#27 Change

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 129
Zaawansowany

  • Postów:1161
  • Lokalizacja:Konin
Offline

Napisano 31.08.2009 19:29

Ja przy zmianie nie mam warning tylko Compilation aborted i się nie kompiluje, podmieniłem jak mówisz..
  • +
  • -
  • 0

#28 R3X

    Godlike

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 2960
Godlike

  • Postów:4247
  • Lokalizacja:Nie
Offline

Napisano 31.08.2009 19:32

eh http://www.speedysha.../778799365.html
  • +
  • -
  • 0

#29 Change

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 129
Zaawansowany

  • Postów:1161
  • Lokalizacja:Konin
Offline

Napisano 31.08.2009 19:36

Przydałyby się na amxx.pl piwka czy coś takiego bo pomógł dać nie mogę ;) Nie wiem co zrobiłem źle bo po prostu zamieniłem to i kompilowałem przez compilera..
  • +
  • -
  • 0

#30 R3X

    Godlike

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 2960
Godlike

  • Postów:4247
  • Lokalizacja:Nie
Offline

Napisano 31.08.2009 19:43

webcompiler mógł uznać warning za błąd krytyczny, pod windowsem przeszło :>
  • +
  • -
  • 0

#31 Change

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 129
Zaawansowany

  • Postów:1161
  • Lokalizacja:Konin
Offline

Napisano 31.08.2009 19:46

Nie robiłem właśnie przez webcompiler tylko ten który się instaluje jak ściągam czystego amxa.. :P Webcompiler też błąd ale najpierw przez windowsa właśnie. Dlatego nie wiem co źle :P
  • +
  • -
  • 0

#32 Pro Noob

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:148
  • Lokalizacja:Katowice
Offline

Napisano 31.08.2009 20:28

Mi wszystko śmiga idealnie :D
Koleś jesteś wielki ^D^
Pozdro i duży + dla ciebie :)


W załączniki skompilowany plugin (dla mniej kumatych :] )

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#33 kanastek531

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:103
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 31.08.2009 21:11

A można ustawić w tych cvarach tak żeby można było uzywać ile się chce każdej pułapki, ale raz na 3 sekundy. Poprostu nie pozwala użyc tlyko raz na 3 sekundy kazda pulapke.
  • +
  • -
  • 0

#34 R3X

    Godlike

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 2960
Godlike

  • Postów:4247
  • Lokalizacja:Nie
Offline

Napisano 31.08.2009 21:16

Cvaru na to nie ma, ale jeśli masz dużo wolnego czasu to możedx ustawić (cvarem) ilość użyć na -1 i edytować pliki ini. coś na kształt tego:

43 -1 3.0
44 -1 3.0
46 -1 3.0


  • +
  • -
  • 0

#35 kanastek531

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:103
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 31.08.2009 21:22

Czyli pokolei wszystkie buttony bym musial nadpisac?
  • +
  • -
  • 0

#36 R3X

    Godlike

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 2960
Godlike

  • Postów:4247
  • Lokalizacja:Nie
Offline

Napisano 31.08.2009 21:50

no albo poczekaj kilka dni (przypomnij się na PW) to postaram się zrobić byś nie musiał
  • +
  • -
  • 0

#37 kanastek531

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:103
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 31.08.2009 22:26

Ok przypomne sie.
dzięki.
  • +
  • -
  • 0

#38 Pro Noob

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:148
  • Lokalizacja:Katowice
Offline

Napisano 01.09.2009 16:05

Mała poprawkę do pliku z językiem dodaje :)
Brakowało odpowiedników komend:
CURRENT_DELAY
DEFAULT

[ Dodano: 01-09-2009, 17:27 ]
Przy okazji pytanie,
która linijka odpowiada za domyślnie nadawane opóźnienie używania pułapki? da rade w ogóle to opóźnienie wyłączyć? lub zmniejszyć do mininum?

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#39 R3X

    Godlike

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 2960
Godlike

  • Postów:4247
  • Lokalizacja:Nie
Offline

Napisano 01.09.2009 18:56

zmniejszyć można do 0 przez menu (choć faktycznie będzie to ułamek sekundy), cvar do domyślnego opóźnienia dodam wkrótce
  • +
  • -
  • 0

#40 R3X

    Godlike

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 2960
Godlike

  • Postów:4247
  • Lokalizacja:Nie
Offline

Napisano 03.09.2009 08:01

Aktualizacja

v1.31
-2 nowe cvary
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych