Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Jak zainstalować PodBot'y do Amx Mod X


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
24 odpowiedzi w tym temacie

#1 baku

    [M]anchester[U]nited

  • Przyjaciel

Reputacja: 452
Wszechobecny

  • Postów:1054
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 17.05.2008 16:16

*
Popularny

A więc najpierw sciągasz PodBoty :
http://www.sendspace.pl/file/acJqww7E/

Wrzucasz je do cstrike/addons

Następnie w addons/metamod/plugins.ini dopisujesz linike :
;; PodBot
win32 addons/podbot/podbot_mm.dll
linux addons/podbot/podbot_mm_i386.so
Wchodzimy do: /cstrike/addons/podbot i otwieramy notatnikiem podbot.cfg. Szukamy linijki pb_password "pomiędzy cudzysłowami wpisz twoje hasło"

Teraz załączasz cs'a i w konsoli wpisujesz :
setinfo _pbadminpw "tutaj wpisz hasło ktore wpisałeś w podbot.cfg"
A tu zrób sobie binda na menu :
bind "=" "pb menu"
Pod przyciskiem = masz podbota

I to wszystko ;]


Tutorial wykonany dla www.amxx.pl
Copyright � 2008 baku. Kopiowanie zabronione.

  • +
  • -
  • 113

#2 Sheyzyr

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:48
Offline

Napisano 05.06.2008 20:01

*
Popularny

Moim zdaniem jest to świetne! :)

Nikt tego nie zkomentował?


Nie doceniacie ~~Baku


Moim zdaniem jest to przejżyste i świetnie wytłumaczone! :)

10/10 :)
  • +
  • -
  • 8

#3 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 06.06.2008 07:59

Może i dobre ale ja i tak wole kochane Zboty :]
  • +
  • -
  • 3

#4 Sheyzyr

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:48
Offline

Napisano 07.06.2008 12:32

Ale Zbotów nie dodasz sobie na serva :?
  • +
  • -
  • 2

#5 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 07.06.2008 13:21

*
Popularny

Kiedyś miałem AMXX i ZBOTY razem :) Tylko już nie pamiętam jak to zrobiłem xD
  • +
  • -
  • 7

#6 Novy93

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:142
  • Lokalizacja:Ruda Śląska
Offline

Napisano 21.06.2008 11:30

No super ALE po zbindowaniu "=" klikam tenże guzik i nic się nie dzieje. Włączam console a tam pisze "Unknown command: pb" Co z tym zrobić??
  • +
  • -
  • 2

#7 baku

    [M]anchester[U]nited

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 452
Wszechobecny

  • Postów:1054
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 21.06.2008 12:55

Albo nie masz admina na wszystkie flagi albo nie masz admina wcale lub coś źle zrobiłeś.
  • +
  • -
  • 3

#8 tante

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:17
  • GG:
  • Lokalizacja:Antwerpen - Belgia
Offline

Napisano 22.06.2008 08:27

Albo nie masz admina na wszystkie flagi albo nie masz admina wcale lub coś źle zrobiłeś.


mi też tak sie dzieje... nie czasem podbotmenu ? ja mam na pewno wszystkie flagi w amxx , zresztą powinno nawet bez amxx chodzić na samym metamodzie ;]
  • +
  • -
  • 4

#9 Novy93

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:142
  • Lokalizacja:Ruda Śląska
Offline

Napisano 22.06.2008 10:57

Na 100% mam Admina na wszystkie flagi. Powtarzałem instrukcje pare razy i nic :/


Chyba wiem o co biega. Daje w consoli pb add i wyskakuje mi "No waypoints for this map. Bot can't [coś tam]." więc chyba trza waypointy.


Zainstalowałem Mega paczke waypointów, włączam server. po chwili się zacina i wyskakuje ten komunikat z "nie wysyłaj". Usuwam te całą linijkę o PodBot z metamod/plugins.ini i serv śmiga [ale bez botów]. :help: :help:
  • +
  • -
  • 3

#10 baku

    [M]anchester[U]nited

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 452
Wszechobecny

  • Postów:1054
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 22.06.2008 11:37

A pokaż logi .
  • +
  • -
  • 2

#11 Novy93

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:142
  • Lokalizacja:Ruda Śląska
Offline

Napisano 22.06.2008 11:44

Log z przed chwili:

L 06/22/2008 - 12:45:18: -------- Mapchange to fy_snow --------
L 06/22/2008 - 12:45:18: [AMXX] Plugin file open error (plugin "Bomb")
L 06/22/2008 - 12:45:18: [AMXX] Plugin "mystatus.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "mysql_close") - check your modules.ini.
L 06/22/2008 - 12:45:18: [AMXX] Plugin "mystatus.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "mysql_close") - check your modules.ini.
L 06/22/2008 - 12:45:18: [AMXX] Invalid event (name "SpecHealth2") (plugin "admin_spec_esp.amxx")
L 06/22/2008 - 12:45:18: [AMXX] Run time error 10 (plugin "admin_spec_esp.amxx") - debug not enabled!
L 06/22/2008 - 12:45:18: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 06/22/2008 - 12:45:18: [mapchooser4.amxx] Found 41 maps in maps folder
L 06/22/2008 - 12:45:18: [rs_swearfilter.amxx] [AMXX] RS Swear Filter::40 Swear Words Loaded From File!
L 06/22/2008 - 12:45:18: [rs_swearfilter.amxx] [AMXX] RS Swear Filter::10 Good Words Loaded From File!
L 06/22/2008 - 12:45:18: [rs_swearfilter.amxx] [AMXX] RS Swear Filter::5 Progressive Punishmentss Loaded From File!


[ Dodano: 26-08-2008, 17:39 ]
Baku, ściągłem tego twojego AMxX, wgrałem PODBoty tak jak tu opisałeś i dalej nic :mur:
Może Mi ktokolwiek pomóć ??
  • +
  • -
  • 1

#12 lifous

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:8
  • GG:
  • Lokalizacja:Brodnica
Offline

Napisano 20.09.2008 13:35

Mam takie cos bo jak wchodze do plików to ja nie mam tego pliku


Addons ;/ czemu ?


Jak by co CS 1.6 NS
  • +
  • -
  • 2

#13 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 20.09.2008 13:37

Addons ;/ czemu ?

addons to główny folder AMX Mod X ( ściągnij sobie jakąś gotową paczkę - http://amxx.pl/viewforum.php?f=33 ).

#14 lifous

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:8
  • GG:
  • Lokalizacja:Brodnica
Offline

Napisano 20.09.2008 13:58

Wszystko zrobilem jak jest napisane..

i jak wlaczam Gre z botami (CS 1.6)
dobra mapa Assalut

Gra sie ładuje
ładuje ładuje
i Cs sie wylacza zadnego bledu tylko cs
Mozesz jakos to wyjasnij :/
  • +
  • -
  • 1

#15 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 20.09.2008 15:29

lifous, a masz amxx na serwerze O:)

#16 lifous

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:8
  • GG:
  • Lokalizacja:Brodnica
Offline

Napisano 20.09.2008 15:39

Tak sciagnelem paczke cała z tego działu co mi dałes :]

wkleiłem i tyle :/

a właczam cs i wylacza mi sie cs :/
  • +
  • -
  • 2

#17 sniperziom

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:6
Offline

Napisano 26.09.2008 12:32

ja mam inny problem :( menu jest idzie zakończyć rundę i wybrać weapon moda no ale jak chce zrobić bota to "add specific bot> ai level wybieram jaki kol wiek> model (coś tam)>i znowu przekierowuje mnie żeby wybrać ai level plz HELP!!!!!!!! :help: :help: :help: :help: :help: :help:
  • +
  • -
  • 2

#18 Novy93

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:142
  • Lokalizacja:Ruda Śląska
Offline

Napisano 04.10.2008 12:00

lifous
Radzę skorzystać z Poradnik by Choyrack :]
  • +
  • -
  • 1

#19 mateusz230491

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:10
Offline

Napisano 20.10.2008 15:26

nie dzila zrobiłem na 100% wszystko tak jak tam pisze i jak naciskam = to wyskakuje w consoli
Unknown command: pb czemu?
  • +
  • -
  • 1

#20 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 20.10.2008 15:29

Zobacz to: http://forums.allied...ead.php?t=51745
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych