Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z GHW-Weapon-Replacement


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Rychu :d

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 52
Pomocny

  • Postów:275
  • GG:
  • Imię:Krzychu
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 14.04.2013 12:21

Mam problem taki tylko nwm czy to wina pluginu czy coś innego. Fast Download pobiera mi wszystko oprocz modeli które dodam do tego pluginu. Pobiera je normlanie z serwera.

14760h.gif


Pomogłem? Daj +

 

 

300 Postów - 23:42 | 16.01.2014 <3


#2 Rychu :d

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 52
Pomocny

  • Postów:275
  • GG:
  • Imię:Krzychu
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 15.04.2013 13:47

ref

14760h.gif


Pomogłem? Daj +

 

 

300 Postów - 23:42 | 16.01.2014 <3


#3 Pan Marian

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 89
Zaawansowany

  • Postów:283
  • Imię:Marian
  • Lokalizacja:इंटरनेट
Offline

Napisano 16.04.2013 06:13

Pokaż plik konfiguracyjny, w którym masz podane ścieżki do modeli oraz upewnij się, że znajdują się one w podanym folderze



#4 Rychu :d

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 52
Pomocny

  • Postów:275
  • GG:
  • Imię:Krzychu
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 17.04.2013 17:25

"models/v_ak47.mdl" "models/new/v_ak47.mdl"
"models/v_mp5.mdl" "models/new/v_mp5.mdl"
"models/v_knife.mdl" "models/new/v_knife1.mdl"
"models/v_m4a1.mdl" "models/new/v_m4a11.mdl"
Modele są w dobrych folderach

14760h.gif


Pomogłem? Daj +

 

 

300 Postów - 23:42 | 16.01.2014 <3


#5 Dariusz Zabijaka.pl

    Profesjonalista

  • Przedstawiciel Firmy

Reputacja: 55
Pomocny

  • Postów:216
  • GG:
  • Imię:Darek
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 17.04.2013 17:34

Zrestartuj połączenie FastDownload i powinno Ci normalnie pobierać ;)
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych