Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Plugin loadingsong.amxx, który puszcza 1 plik muz. gdy łączymy się z serwerem


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 _KO_

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:59
  • Imię:Bartosz
  • Lokalizacja:Olsztyn
Offline

Napisano 09.04.2013 16:02

Witam, mam problem z 1 pluginem nazywa się on loadingsong
Działa on na 2 zasadach :
1. Gdy łączymy się z serwerem dajemy connect ip to leci 1 utwór muzyczny
2. Gdy przebywamy na Speccie, tak samo leci 1 utwór muzyczny

Te 2 rzeczy działają fizycznie, ale szkopuł tkwi w tym, że pokazuje się cały czas 1 i ten sam error w ftp,
w folderze logs/error, a wygląda On tak :

L 04/08/2013 - 16:47:03: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "loadingsong.amxx")
L 04/08/2013 - 16:47:03: [AMXX] [0] loadingsong_1160321.sma::song (line 49)

Wchodziłem już kilka razy w plik .sma i patrzałem tą linijkę 49 jeśli dobrze myślę, ale i tak z tego nic nie wywnioskowałem bo nie znam się poprostu aż tak na tych pluginach ...
O to plik .sma Załączony plik  loadingsong.sma   1,43 KB  13 Ilość pobrań
  loadingsong.amxx

Wiem, dla Was ten temat może być śmieszny, zbędny i w konsekwencji do zamknięcia.
Bo po co zamieszczać temat z niby uszkodzonym pluginem skoro on działa fizycznie na serwerze, a pokazuje tylko jakichś tam error, akurat dla mnie to ważne gdyż nie lubię śmietnika, a jakby ktoś naprawił ten error i nawet dodatkowo powiedział z czym to się je na zasadzie tu i tu trza było kliknąć i nie wyskoczył z jakimś samouczkiem to byłbym po stokroć wdzięczny.

Pozdrawiam.

Użytkownik _KO_ edytował ten post 09.04.2013 16:03

  • +
  • -
  • 0

#2 Waq

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 45
Pomocny

  • Postów:141
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Brak
Offline

Napisano 09.04.2013 16:11

Sprawdź to

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#3 _KO_

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:59
  • Imię:Bartosz
  • Lokalizacja:Olsztyn
Offline

Napisano 10.04.2013 17:25

 

Sprawdź to

 

Użytkownik _KO_ edytował ten post 10.04.2013 17:51

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych