Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

sXe zamyka countera


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 ka_trzy

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
Offline

Napisano 24.01.2008 21:27

witam

problem jest nastepujacy: odpalam sXe 4.5, potem cs'a ze skrótu hl.exe caunter sie uruchamia ale w momencie gdy ma pojawic sie menu cs sie zamyka

mam SP2

z góry dzięki za odpowiedz

POZDRAWIAM
  • +
  • -
  • 0

#2 bicek

    Ja tu tylko sprzątam.

  • Zbanowany

Reputacja: 914
Master

  • Postów:796
  • Lokalizacja:Wieluń
Offline

Napisano 24.01.2008 22:07

CS'a masz standardowego czy z jakimiś dodatkami?

#3 ka_trzy

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
Offline

Napisano 24.01.2008 22:13

wersja digitalzone
  • +
  • -
  • 0

#4 bicek

    Ja tu tylko sprzątam.

  • Zbanowany

Reputacja: 914
Master

  • Postów:796
  • Lokalizacja:Wieluń
Offline

Napisano 24.01.2008 22:19

zamień hl.exe na standardowy bo z tego co pamiętam to ten z DZ jest lekko przerobiony i sXe już go nie akceptuje

#5 ka_trzy

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
Offline

Napisano 24.01.2008 22:25

podmieniłem juz wczesniej, ale z tego co zauwazyłem były i tak identyczne
  • +
  • -
  • 0

#6 bicek

    Ja tu tylko sprzątam.

  • Zbanowany

Reputacja: 914
Master

  • Postów:796
  • Lokalizacja:Wieluń
Offline

Napisano 25.01.2008 12:11

wina była w sxe-injected 4.5 dziś wyszła poprawiona wersja sxe-i 4.5 Fix 1.0 powinno działac




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych