Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

Info o killstreak
Temat rozp. RapName, 04.04.2013 23:16
12 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 04.04.2013 23:16
Witam. Mam problem z informacją o moim killstreak ( czy jakoś tak )
Chciałbym zmienić ten napis co się wyświetla lecz nie wiem w jakim to pluginie.
Z góry dzięki i pozdrawiam.
Chciałbym zmienić ten napis co się wyświetla lecz nie wiem w jakim to pluginie.
Z góry dzięki i pozdrawiam.
Napisano 05.04.2013 08:57
Plugins.ini:
; AMX Mod X plugins ; Admin Base - Always one has to be activated admin.amxx ; admin base (required for any admin-related) ;admin_sql.amxx ; admin base - SQL version (comment admin.amxx) ; Basic admincmd.amxx ; basic admin console commands adminhelp.amxx ; help command for admin console commands adminslots.amxx ; slot reservation multilingual.amxx ; Multi-Lingual management ; Menus menufront.amxx ; front-end for admin menus cmdmenu.amxx ; command menu (speech, settings) plmenu.amxx ; players menu (kick, ban, client cmds.) ;telemenu.amxx ; teleport menu (Fun Module required!) mapsmenu.amxx ; maps menu (vote, changelevel) ; Chat / Messages adminchat.amxx ; console chat commands antiflood.amxx ; prevent clients from chat-flooding the server scrollmsg.amxx ; displays a scrolling message imessage.amxx ; displays information messages adminvote.amxx ; vote commands ; Map related nextmap.amxx ; displays next map in mapcycle mapchooser.amxx ; allows to vote for next map timeleft.amxx ; displays time left on map ; Configuration pausecfg.amxx ; allows to pause and unpause some plugins statscfg.amxx ; allows to manage stats plugins via menu and commands ; Counter-Strike ;restmenu.amxx ; restrict weapons menu statsx.amxx ; stats on death or round end (CSX Module required!) miscstats.amxx ; bunch of events announcement for Counter-Strike ;stats_logging.amxx ; weapons stats logging (CSX Module required!) ; Enable to use AMX Mod plugins ;amxmod_compat.amxx ; AMX Mod backwards compatibility layer ; Custom - Add 3rd party plugins here ; Nowe Pluginy Serwera adminlisten.amxx ; admin widzi wszystko co sie pisze auto_knife_duel_pl.amxx ; Po potarciu kilka razy o ciane (lewym myszki) wyskakuje u przeciwnika komunikat z propozycjš pojedynku na noże dropweaponsontk.amxx ; Pozostawianie po sobie granatów itd. (HE nie wybucha). amx_plant_bonus.amxx ; Bonus pieniężny za podłożenie bomby. ultimate_sounddd.amxx ; Polskie dwięki typu headshot itd. afkbombtransfer.amxx ; Gdy gracz afk'uje przerzuca pake do innego raty.amxx ; Wymuszenie u graczy interp i ratów c4timer.amxx ; Odliczanie do wybuchu paki ptb.amxx ; wyrównywanie się drużyn bulletdamage.amxx ; Widzisz ile damage zabrales admin_spec_esp.amxx ; pomoc przy wykrywaniu wh hpk_pl.amxx ; kick dla graczy z pingiem 150+ bomba_explode.amxx ; dzwiek muzyki przed wybuchem bomby polski_cs.amxx ; cs po polsku ( spolszczone informacje) weapon_icon.amxx ; ikony broni w lewym rogu ranga.amxx ; ranga w grze
Użytkownik Benio101 edytował ten post 16.04.2013 00:16
Dodanie znacznika CODE
Napisano 05.04.2013 09:55
jak killstreak to tylko cod mod, więc pokaż plik plugins-codmod.ini
Napisano 05.04.2013 09:59
to jest zwykły serwer FFA więc żaden plugins-codmod.ini
Ta informacja pojawia mi się co którąś rundę ale jest błąd ( literówka ) - Twój killstreak wynosi 3 zabujstw i 2 zginięć - przykład . I chciałbym to zmienić.

Ta informacja pojawia mi się co którąś rundę ale jest błąd ( literówka ) - Twój killstreak wynosi 3 zabujstw i 2 zginięć - przykład . I chciałbym to zmienić.
Napisano 05.04.2013 10:25
wydaje mi się, że to może być ten plugin "statsx.amxx" - zajrzyj do jego sma i zobacz czy jego zawartość odnosi się do tego.Ja zaraz pobiorę jakis ffa i przejrzę.
Napisano 05.04.2013 10:28
teraz jestem na laptopie i nie mam jak sprawdzic sma tego pliku. Jak wroce do domu to jak najszybciej to sprawdze.
Napisano 05.04.2013 10:32
Chodzi Ci o te napisy typu "Wszystko zalezy od Ciebie!" itd ?
Jeśli tak odpowiada za to plugin
ultimate_sounddd.amxx ; Polskie dwięki typu headshot itd. ( http://amxx.pl/topic...mate-sounds-pl/ )
Ta linia odpowiada za umieszczenie napisu w hud:
set_hudmessage(200, 100, 0, -1.0, 0.30, 0, 6.0, 6.0, 0.5, 0.15, 1)
Poczytaj: http://amxx.pl/topic...domosci-na-hud/
Jeśli tak odpowiada za to plugin
ultimate_sounddd.amxx ; Polskie dwięki typu headshot itd. ( http://amxx.pl/topic...mate-sounds-pl/ )
Ta linia odpowiada za umieszczenie napisu w hud:
set_hudmessage(200, 100, 0, -1.0, 0.30, 0, 6.0, 6.0, 0.5, 0.15, 1)
Poczytaj: http://amxx.pl/topic...domosci-na-hud/
Użytkownik Nemcio edytował ten post 05.04.2013 10:39
Napisano 05.04.2013 12:03
Chodzi mi o napis nad PŻ ( Życiem ) gracza w postaci . "Twój killstreak wynosi 4 zabójstw oraz 3 zginięć" .
Napisano 05.04.2013 12:12
Killstreak - Ilu najwięcej zabiłeś przed padnięciem
Chcesz po prostu, żeby było wyświetlane ile masz zabić i deadów na danej mapie?
Chcesz po prostu, żeby było wyświetlane ile masz zabić i deadów na danej mapie?
Napisano 05.04.2013 16:25
już to załatwiłem. Wgrałem nową paczkę .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych