Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z podbotami


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 matys

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:1
  • Lokalizacja:wfew
Offline

Napisano 24.05.2009 11:36

Witam
Mam serwer postawiony na dedyku i chciałbym wrzucić na niego podboty, które grają na serwerze jak jest pusty. Jednak wrzucałem pełno róznych amxx (gotowców) z podbotami i żadne mi nie działają. Instalkę serwera ściągnełem ze steam od csa, czy jest jakaś bolkada w jakimś pliku ? Miałem różne paczki menu od podobotów też było lecz niedziałało ;/ proszę o link z podbotami albo o podanie gdzie jest niby ta blokada botów w metamod wszytko jest dobrze ustawione itp ..
  • +
  • -
  • 0

#2 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 24.05.2009 17:50

Zobacz: http://amxx.pl/viewtopic.php?t=1465




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych