Użytkownik jokajoka edytował ten post 03.04.2013 22:43
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

1shot1killPanel
Temat rozp. jokajoka, 03.04.2013 22:36
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 03.04.2013 22:36
Czy jest ktoś korzystający z usług 1shit1kill.pl I może sprawdzić czy reinstal oraz nowo zainstalowana paczka amxmodx + metamod z ich panelu działa mu? Już w jednym temacie pisałem o problemie crashowania się serwera (http://amxx.pl/topic...-crash-serwera/) i przysięgam, że nie wiem o co tam u nich chodzi... 2 dzień proszę znajomych by sami to sprawdzili i też nie wiedzą o co chodzi, paczki przenoszone, instalowane na nowo, ręcznie, nowe, stare i dalej nic. Ze strony 1shot1kill martwa cisza, nikt nie odpowiada na raport z helpdesku...
Napisano 04.04.2013 11:50
Nawet konta tam nie mają i ani jednego tematu
trudno... już zapłacone za 3 miesiące z góry, to teraz w brodę sobie mogę popluć. Chciałbym ostrzec też tych co planują wykupić aktualnie u nich serwer nie będący serwerem na mixy. Czysta instalacja działa poprawnie dzięki czemu serwer mixowy sprawuje się świetnie wraz z jakością, lecz jeśli ktoś planuje dorzucić do tego amxmodx to może o tym zapomnieć, ani panel ani ręcznie tego nikt nie załatwi tam.

Użytkownik jokajoka edytował ten post 04.04.2013 11:51
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych