Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Wasze opinie o galileo i Deagles' Map
Napisano 30.03.2013 13:56
Tak jak napisałem chcę poznać opinię o tych dwóch pluginach który lepszy itp (Chodzi mi o porównanie ich czyli + - )
Daje ++ i liczę na wasze szczere opinie
"Wojownik nie umiera lekko. Śmierć, by go dopaść, musi stoczyć z nim walkę. A wojownik łatwo śmierci nie ulega."
Carlos Castaneda, The Wheel of Time
Mam na sprzedaż unikatowy system questów, nową walutę oraz rangi na cod moda. Zainteresowanych zapraszam na pw, GG lub Steam.
Napisano 30.03.2013 14:34

Napisano 30.03.2013 14:48
"Wojownik nie umiera lekko. Śmierć, by go dopaść, musi stoczyć z nim walkę. A wojownik łatwo śmierci nie ulega."
Carlos Castaneda, The Wheel of Time
Mam na sprzedaż unikatowy system questów, nową walutę oraz rangi na cod moda. Zainteresowanych zapraszam na pw, GG lub Steam.
Napisano 30.03.2013 16:08
Napisano 31.03.2013 22:13
Mam swój serwer (sygn) i na nim od zawsze używałem Galileo. Teraz przerzuciłem się na mapchooser4.amxx - swoją drogą również polecam. Ogólnie Galileo ma takie zalety, że jest podwójne vote po 50% oraz pokazuje procent graczy którzy zagłosowali na daną mape. Mapchooser4 nie ma tego co prawda jednak ma wbudowane np. mala mapa czyli plugin, który jak jest mniej niż 10 osób daje tylko mapy z danego pliku tekstowego. Oba pluginy mają RTV i wszystkie przydatne funkcje.
Ogólnie trzeba samemu sprawdzić sobie, który plugin najlepiej pasuje.. Galileo jest ładne i nie skomplikowane, ogólnie polecam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych