Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem po wejściu na serwer.


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Donau123

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:14
  • Lokalizacja:Ostrów Mazowiecka
Offline

Napisano 22.03.2013 12:55

SIemka, mam straszliwy problem, nie miałe sterowników i miałem lagi w cs`sie postanowaiłem pobrać sterowniki. Po pobraniu i zainstalowaniu działa wszystko elegancko opengl wygrałem w cs`sie. I wbijam na serwer. Po wejści na każdy serwer mój cs isię zaicja i muszę wciśnąć ctrl+alt+delete i po problemie, znowu wchodze i za każdymr azem się zaicna i nie wiem o co chodzi.:(:(

Czy możecie mi pomóć, proszę, poniewaz nie moge grać w cs`a :(
  • +
  • -
  • 0

#2 City

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 19
Początkujący

  • Postów:297
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Grybów
Offline

Napisano 22.03.2013 13:02

reinstal ?
  • +
  • -
  • 0
b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

#3 Donau123

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:14
  • Lokalizacja:Ostrów Mazowiecka
Offline

Napisano 22.03.2013 13:05

Serwera?
  • +
  • -
  • 0

#4 City

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 19
Początkujący

  • Postów:297
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Grybów
Offline

Napisano 22.03.2013 13:26

cs`a :P
  • +
  • -
  • 0
b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

#5 Donau123

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:14
  • Lokalizacja:Ostrów Mazowiecka
Offline

Napisano 22.03.2013 13:37

Ja mam cs`a STEAM. Powiesz jak to zrobić??

Reinstal czyl.i nowego zainstalować?
  • +
  • -
  • 0

#6 City

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 19
Początkujący

  • Postów:297
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Grybów
Offline

Napisano 22.03.2013 13:40

usun wszystko co masz z cs`a od steam i sciagnij na nowo go
  • +
  • -
  • 0
b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

#7 michal1303005

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:45
  • Imię:michal
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 12.04.2013 19:41

Miałem ten sam problem jedynym wyjsciem jest reinstal systemu i nowe STEROWNIKI i Karta GRAFICZNA :D 


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych