Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Zbyt malo fps


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Magiczny.

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 18
Początkujący

  • Postów:59
  • GG:
  • Imię:Mariusz
  • Lokalizacja:UK
Offline

Napisano 18.03.2013 23:00

Witam ,od czasu aktualizacji z 14 lutego borykam sie z pewnym problemem ,mianowicie chodzi o liczbe fps w grze.
Przed aktualizacja pamietam mialem przez caly czas 99fps czasem spadalo w smoku....Po aktualizacji mam max 60fps.
Szukalem ,czytalem ,dodalem komendy do konfigu ,lecz dalej to samo ,strasznie ciezko sie gra.
Dodaje tu swoj cfg:

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
Serwer DD2 - 31.186.87.98:27108

#2 Cofnij sie

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 40
Pomocny

  • Postów:161
  • GG:
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 18.03.2013 23:04

gl_vsync 0
gl_ansio 0
  • +
  • -
  • 0

Moja

sygnatura

ma

sześć

linii.


#3 Magiczny.

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 18
Początkujący

  • Postów:59
  • GG:
  • Imię:Mariusz
  • Lokalizacja:UK
Offline

Napisano 18.03.2013 23:36

No niestety ,nie pomoglo max mam z 63-65 fps .... :hmmm:
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
Serwer DD2 - 31.186.87.98:27108

#4 иєxт

    NoLajf ;)

  • Power User

Reputacja: 509
Wszechwiedzący

  • Postów:725
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Ostrów Wielkopolski
Offline

Napisano 19.03.2013 08:16

Mi pomogło zainstalowanie cs sprzed aktualizacji. Po aktualizacji miałem barierę 100fps, po podmienieniu dowolną liczbę, bez ogranicznika. Również pomogło mi to z głosem, przedtem nie słyszałem nsów i niektórych steamów. ;)
  • +
  • -
  • 0

b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_000000_FFFFFF.png
b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_000000_FFFFFF.png
b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_000000_FFFFFF.png

1-2213016-350x20-51883C-31531E-372619-FF

b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_000000_FFFFFF.png


#5 soltys

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:69
  • GG:
  • Imię:Dominik
  • Lokalizacja:Klódawa
Offline

Napisano 19.03.2013 08:31

Wrzuc ping.cfg do glownego katalogu i dopisz w config
exec ping.cfg

Załączone pliki

  • Załączony plik  ping.cfg   346 bajtów  11 Ilość pobrań

Użytkownik soltys edytował ten post 19.03.2013 08:31

  • +
  • -
  • 0

b_350_20_0B54E0_0B54E0_FFFFFF_111111.png

b_350_20_C0B20C_9E9800_000000_000000.png

b_350_20_595959_545454_FFFFFF_000000.png

b_350_20_28850A_176D1B_FFFFFF_111111.png

b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_000000_000000.png

 

 


#6 glutex

    Mamamba

  • Power User

Reputacja: 362
Wszechpomocny

  • Postów:935
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Studzionka
Offline

Napisano 19.03.2013 09:10

@UP

Jeśli przed aktualizacją wszystko było OK, a po już nie, to stare cvary nie mają tu nic do rzeczy.

//

Masz odznaczoną pozycję wait for vertical sync w opcjach grafiki ??

Robiłes pełny reinstall Steam oraz gry po aktualizacji ??
  • +
  • -
  • 0

Sprzedam

gsHgzuP.jpg

40zł





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych