Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

FastDownload Problem Nie Pobiera


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
73 odpowiedzi w tym temacie

#1 Rychu :d

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 52
Pomocny

  • Postów:275
  • GG:
  • Imię:Krzychu
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 15.03.2013 12:51

Witam!
Tak jak w temacie FD mi niepobiera plików.
Jesli mam coś wrzucić piszcie

14760h.gif


Pomogłem? Daj +

 

 

300 Postów - 23:42 | 16.01.2014 <3


#2 czekson

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 36
Życzliwy

  • Postów:190
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 15.03.2013 13:26

sv_downloadurl tak jak mówiłem Ci w innym temacie, odpowiedni plugin i tyle.
Poza tym twoje pytanie jest niejasne bo FD nie pobiera plików.
  • +
  • -
  • 0

Pomagam z AMXX i HLDS. | Mój website || Pomogłem ? Podziękuj mi klikając na rep_up.png przy moich postach.


#3 Rychu :d

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 52
Pomocny

  • Postów:275
  • GG:
  • Imię:Krzychu
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 15.03.2013 13:34

mam ustawione to i tak mi niesciaga modeli gdy je wrzuce na FD(jaki plugin?)

14760h.gif


Pomogłem? Daj +

 

 

300 Postów - 23:42 | 16.01.2014 <3


#4 czekson

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 36
Życzliwy

  • Postów:190
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 15.03.2013 13:39

jaki plugin? mnie się pytasz? skoro chcesz ściągać modele do mapy to żaden, jeśli chcesz modele np admina to plugin modelów admina, do tego dajesz sv_downloadurl i nie ma prawa nie działać.
  • +
  • -
  • 0

Pomagam z AMXX i HLDS. | Mój website || Pomogłem ? Podziękuj mi klikając na rep_up.png przy moich postach.


#5 Rychu :d

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 52
Pomocny

  • Postów:275
  • GG:
  • Imię:Krzychu
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 15.03.2013 13:44

MAM PLUGIN DO MODELI MAM RÓWNIEŻ PODANY LINK DO fd W SERVER.CFG I NIC

14760h.gif


Pomogłem? Daj +

 

 

300 Postów - 23:42 | 16.01.2014 <3


#6 SeeK

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 190
Profesjonalista

  • Postów:437
Offline

Napisano 15.03.2013 13:45

czekson właśnie że po aktualizacji steam, fastdl się coś sypie. RychuxD na razie nie ma żadnego rozwiązania tego problemu. Trzeba czekać na nowe dproot, może to rozwiąże sporo problemów.
  • +
  • -
  • 0

http://sklep-sms.pl - sklep do gry Counter-Strike w którym dokonuje się zakupów bez wychodzenia z serwera!

 

Planeta-Skilla.pl - Zapraszam!  :)


#7 czekson

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 36
Życzliwy

  • Postów:190
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 15.03.2013 13:47

Jeśli masz to wszystko tak jak mówisz to powiedz po czym wnioskujesz że nie działa FastDL

@UP: mi działa FastDL normalnie, coś przekręcił jak dla mnie

Użytkownik czekson edytował ten post 15.03.2013 13:50

  • +
  • -
  • 0

Pomagam z AMXX i HLDS. | Mój website || Pomogłem ? Podziękuj mi klikając na rep_up.png przy moich postach.


#8 Rychu :d

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 52
Pomocny

  • Postów:275
  • GG:
  • Imię:Krzychu
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 15.03.2013 13:54

potym ze dodalem linijke by sciagnelo model awp i nic

14760h.gif


Pomogłem? Daj +

 

 

300 Postów - 23:42 | 16.01.2014 <3


#9 czekson

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 36
Życzliwy

  • Postów:190
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 15.03.2013 13:59

Pisz dokładniej człowieku, proszę Cię.

Nie możesz wejść na serwer bo nie pobiera Ci pliku modelu ?
  • +
  • -
  • 0

Pomagam z AMXX i HLDS. | Mój website || Pomogłem ? Podziękuj mi klikając na rep_up.png przy moich postach.


#10 Rychu :d

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 52
Pomocny

  • Postów:275
  • GG:
  • Imię:Krzychu
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 15.03.2013 14:09

moge wejść lecz niechce mi pobrac plikow od awp ktore wrzucilem na fastdownload

14760h.gif


Pomogłem? Daj +

 

 

300 Postów - 23:42 | 16.01.2014 <3


#11 czekson

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 36
Życzliwy

  • Postów:190
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 15.03.2013 14:09

Ale jeśli wchodzisz do ściąga Ci normalnie pliki bez FDL ? Czyli ten model awp z serwera a nie FDL?
  • +
  • -
  • 0

Pomagam z AMXX i HLDS. | Mój website || Pomogłem ? Podziękuj mi klikając na rep_up.png przy moich postach.


#12 Rychu :d

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 52
Pomocny

  • Postów:275
  • GG:
  • Imię:Krzychu
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 15.03.2013 14:22

normalnie z serva jak wgralem model ak47 pobralo a jak dalem awp na FD to nie pobralo

14760h.gif


Pomogłem? Daj +

 

 

300 Postów - 23:42 | 16.01.2014 <3


#13 czekson

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 36
Życzliwy

  • Postów:190
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 15.03.2013 14:25

To oznacza że plugin jest wadliwy a nie FastDL.

Skoro awp Ci nie działa to znaczy że plugin tego nie wymusza u gracza, a nie problem w FastDL
  • +
  • -
  • 0

Pomagam z AMXX i HLDS. | Mój website || Pomogłem ? Podziękuj mi klikając na rep_up.png przy moich postach.


#14 Rychu :d

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 52
Pomocny

  • Postów:275
  • GG:
  • Imię:Krzychu
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 15.03.2013 14:30

w pluginie mam ustawione tak:
"models/v_awp.mdl" "models/new/v_awp.mdl"
"models/w_awp.mdl" "models/new/v_awp.mdl"
"models/u_awp.mdl" "models/new/u_awp.mdl"
ak47 mam identycznie lecz ak47 mam na serveie a nie na FD

14760h.gif


Pomogłem? Daj +

 

 

300 Postów - 23:42 | 16.01.2014 <3


#15 czekson

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 36
Życzliwy

  • Postów:190
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 15.03.2013 14:32

"models/w_awp.mdl" "models/new/v_awp.mdl"


a nie powinno być
"models/v_awp.mdl" "models/new/v_awp.mdl"
?
  • +
  • -
  • 0

Pomagam z AMXX i HLDS. | Mój website || Pomogłem ? Podziękuj mi klikając na rep_up.png przy moich postach.


#16 Kolejorz1234

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:60
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 15.03.2013 14:39

wiem , o co chodzi mam ten sam plugin co ty , tak myślę:

"models/v_awp.mdl" "models/new/v_awp.mdl"
"models/w_awp.mdl" "models/new/v_awp.mdl"
"models/u_awp.mdl" "models/new/u_awp.mdl"

Pewnie nie wkleiłeś do pliku : new_weapons_de_dust2.ini , jeżeli nie wkleisz tego tam nie będzie ci to działać na tej mapie , na innych powinno :)
Pobierz gotowe pliki i podmien w folderze configs
Załączony plik  new_weapons.ini   127 bajtów  9 Ilość pobrań

Załączony plik  new_weapons_de_dust2.ini   127 bajtów  8 Ilość pobrań

Użytkownik Kolejorz1234 edytował ten post 15.03.2013 14:41

  • +
  • -
  • 0

#17 Rychu :d

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 52
Pomocny

  • Postów:275
  • GG:
  • Imię:Krzychu
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 15.03.2013 14:43

sprawdze

i nic

Użytkownik RychuxD edytował ten post 15.03.2013 14:40

14760h.gif


Pomogłem? Daj +

 

 

300 Postów - 23:42 | 16.01.2014 <3


#18 Kolejorz1234

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:60
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 15.03.2013 14:49

"models/v_awp.mdl" "models/new/v_awp.mdl"
"models/w_awp.mdl" "models/new/w_awp.mdl"
"models/p_awp.mdl" "models/new/p_awp.mdl"

wklej to do obu plików , zapisz , zmien mape / restart ze strony www.

sprawdze

i nic


Jeżeli nie zadziała wklej te podmienione pliki v_awp.mdl , w_awp.mdl , p_awp.mdl do folderu models , zapisz i zrestartuj.

Użytkownik Kolejorz1234 edytował ten post 15.03.2013 14:53

  • +
  • -
  • 0

#19 Rychu :d

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 52
Pomocny

  • Postów:275
  • GG:
  • Imię:Krzychu
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 15.03.2013 14:50

mapy równiez mi się nie pobierają

14760h.gif


Pomogłem? Daj +

 

 

300 Postów - 23:42 | 16.01.2014 <3


#20 czekson

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 36
Życzliwy

  • Postów:190
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 15.03.2013 14:56

Nadaj CHMODy 777 na wszystkie pliki na serwerze fastdl, nie mam innego pomysłu, poza tym.
Jeśli nawet i to nie działa to sprawdź poprawność wszystkich pluginów, a dopiero diagnozuj fastdl, bo robisz ludzi w ...

Najpierw piszesz że fastdl nie działa, później że jednak działa ale pobiera Ci tylko model ak, później że mapy też nie działają,

decyduj sie z czym Ci mamy pomagać, z pluginem czy fastdl, żałosne
  • +
  • -
  • 0

Pomagam z AMXX i HLDS. | Mój website || Pomogłem ? Podziękuj mi klikając na rep_up.png przy moich postach.





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych